Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási vérzés lenne?

Beágyazódási vérzés lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyből a lényegre térek... :)

Párommal babát szeretnénk.

Tegnap (12.09.-én) kellett volna megjönnie, ha esetleg még nem sikerült volna teherbe esnem! De nem jött meg, és ma észrevettem ilyen barnás-halvány rózsaszines pecsételő vérzést, illetve picit mintha fájdogált volna a hasam! Ez beágyazódási vérzés ???

2017. dec. 10. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz? Főleg ha tegnap meg kellett volna jönnie. A teszt ilyenkor már biztos. Egyébként a beágyazodási vérzés nem gyakori, szerintem neked meg fog jönni.
2017. dec. 10. 14:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor viszont az zavart volna be, hogy ugye már nem szedem a gyógyszert, de hát akkor mikor akar megjönni normálisan?? Jajjjj izgulok.... jövőhéten csinálok tesztet!
2017. dec. 10. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Vàrj egy napot

ha kicsit vèrzel lehet holnapra beindul a menstruàcio jobban első nap nekem is csak annyira kicsit van meg hogy csak a wc papiron látni kicsit

2017. dec. 10. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát mostmár nagyon kíváncsi vagyok!
2017. dec. 10. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, megjött?
2017. dec. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!