Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik a nem várt de...

5 napja késik a nem várt de ma negativat teszteltem egyáltalán van még remény? Miokozhat még ilyen sok késést?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 19:19
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Szia a menstruációm már 10 napja késik de miuta kiírtam a kérdést nem teszteltem orvoshoz még nem jutottam el de anyukámmal megosztottam a hirt és azt mondta hogy várjak egy kicsit.A mai reggelem nem jól indult rosszul voltam.
2018. jan. 8. 13:03
 22/33 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy sikerült de nem akarom magam hiú ábrándokba kerketni
2018. jan. 8. 13:08
 23/33 A kérdező kommentje:
Én 2 tesztet csináltam az elsőt a nemvárt bapján a másodikat mikor 5 napja késet de ezek negativak lettek! Kicsit félek milesz ha következö is negativlesz és nincs baba?!? Te hogy vagy? Mesélj miúta próbálkoztok?
2018. jan. 8. 13:14
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem már van egy kisfiam és az születése után 4 hónappal be is állt a ciklusom.A decemberi volt az első próbálkozós hónapunk, nem is fűztem hozzá reményeket, de iszonyatosan aluszékony lettem és a mellem is úgy fájdogált mint az első terhességemkor.Nem várt előtt teszteltem 1 nappal párom unszolásáran de negatív lett.Majd 1 nap késés után reggel és este is azok is negák.Szombaton este volt egy alig látható extra halvány második csikom 10 perc után, de mivel időn túli volt így nem foglkoztam vele, majd vasárnap reggel ugyanolyan típusú teszttel tök nega.Ma már nem teszteltem mert egy csomó pénzt igy is beleöltem a tesztekbe.Viszont menstruáció még mindig sehol.Félek nehogy méhen kivüli legyen...cisztáim tutira nincsennek mert novemberben voltam egy teljes hasi ultrahangon minden rendben volt.Most dokin gondolkodom, amúgy is menni akartam rákszűrésre is, aztán nézze meg mi a helyzet.Vagy már azt sem bánom ha megjönne csak ez a bizonytalanság idegörlő.
2018. jan. 8. 13:38
 25/33 anonim ***** válasza:
Jaj és ami még tuti, hogy nálunk nem később fogant (ha van baba) 18-19-én volt ovum utána nem is tudtunk együtt lenni párommal.Szóval szerintem már ki kellene, hogy mutassa ha baba lenne...de nem tudom.
2018. jan. 8. 13:48
 26/33 A kérdező kommentje:
Azt én azt hallottam hogy a méhenkivüli terhességet is kimutatja a teszt szóval szerintem az nem lehet!Akkor a ciszta is kivan zárva!Voltál felfázva? Vagy nem termelt még elég hcg a szervezeted.Én nagyon szurkolok neked!Nekünk első baba lenne
2018. jan. 8. 15:53
 27/33 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy a bizonytalanság a legrosszabb dolog én is igyvagyok ha nincs is baba legalább megjöhetne
2018. jan. 8. 15:55
 28/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok Neked!Kedves vagy!Tényleg nem tudom, hogy mit csináljak...😣Lehet, hogy először a házi orvoshoz kellene menni egy hcg vérvételre.Te mit tervezel?Fogsz még tesztelni?Vagy orvoshoz fogsz menni?
2018. jan. 8. 16:03
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem voltam sem felfázva sem beteg.Semmi olyan nem történt velem ami a babán kívül okot adhatna a menatruáció késésre.
2018. jan. 8. 16:04
 30/33 A kérdező kommentje:
Tesztelek ma vagy holnap reggel ha negativlesz akkor megyek én is orvoshoz ha pozitiv lesz akkor szintén orvoshoz! Én nemrég költöztem és még eddig nem választottam háziorvost szoval nekem még azt is keresnem kell!Nekem se volt most semmi.Felvázva szoktam lenni de most nem voltam
2018. jan. 8. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!