5 napja késik a nem várt de ma negativat teszteltem egyáltalán van még remény? Miokozhat még ilyen sok késést?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 19:19
11/33 A kérdező kommentje:
Hát remélem csak később fogant mert miúta próbálkozunk most késik elsőnek
2018. jan. 3. 20:27
12/33 anonim válasza:
Stressz is okozhatja vagy az is,hogy nagyon szeretned mar a babat es emiatt ragorcsolsz. Ha tovabbra sem jon meg keresd fel az orvosod o biztosabbat tud mondani. Mindenesetre remelem sikerult nektek :)
14/33 anonim válasza:
később fogant, vagy lehet, h pont sajna egy kósza anovulációs ciklusod volt
15/33 A kérdező kommentje:
Nem voltam mégorvosnál majd jövőhéten megyek valahogy.Az első hónapokba rá voltam nagyon görcsölve de ez mostanra már elmult olyan elven voltunk hogy jön ha jönni akar!6 hónapja próbálkozunk de most volt még elsönek hogy igy kimaradt
2018. jan. 4. 17:04
16/33 A kérdező kommentje:
12# köszönöm a jó kívánságaid.😃
2018. jan. 4. 17:06
17/33 A kérdező kommentje:
Van itt még valaki?Már 7napja késik azóta nem teszteltem ! Szerintetek bajvan? A tanácsok jól jönnének mivel csak a jövőhét végén tudok orvoshoz menni(persze ha addig nem jönmeg)A tanácsokat elölre is köszönöm
2018. jan. 5. 23:05
18/33 anonim válasza:
Csinálj egy új tesztet! Hátha pozi :)
19/33 A kérdező kommentje:
Holnap délután tudok venni csak tesztet mert akkor lesz ügyeletbe a gyógyszertár de nagyon reménykedek
2018. jan. 6. 23:10
20/33 anonim válasza:
Szia!Mi van veled kérdező?Hasonló helyzetben vagyok.Tök rendszeres a ciklusom, de mar 6 napja késik, 5 teszt is negatóv lett.Orvoson gondolkodom.Te teszteltél végül pozitívat, vagy voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!