Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már ovut érezhettem? Nemrég...

Már ovut érezhettem? Nemrég volt misses abom.

Figyelt kérdés

Dec. 14.én műtöttek missed abbal. 8 hetes voltam. Akkor sem és azóta sincs vérzésem. Dec. 28.án még halványan pozit teszteltem. Dec. 31.én ovufájdalmam volt és tojásfehérjés nyákom. Aznap délután teszteltem ovuteszttel és majdnem olyan erős volt mint a kontroll csík, szóval gyanús, hogy ovum lehetett. Létezik, hogy beindult a peteérés úgy, hogy HCG hormon volt bennem? Ha ovum volt 2 héten belül várhatom a mensit?

Félreértés ne essék, kivárjuk a kötelező 3 hónap szünetet, csak szeretnék tisztában lenni a dolgok menetével.

2018. jan. 3. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnalom.Hat mindketto lehet. En inkabb a hcg miattira tippelnek. Mert nekem a hcg jelenletetol is pozi volt mindig az ovutesztem. Sot az elobb volt pozi, mint a hcg. Ezert használjak jostesztelesre. De ettol fuggetlenul lehetet ovud. Bar sztem ahhoz elobb csak ki kellene urulnie a hcgnek..Nekem pl. mindig megvoltak a szokasos elojelei a peteeresnek,de sztem vegulis nem volt sosem ugy 2 ciklusig a mutetek/veteles utan. Pedig volt pozi lh tesztem, negativ hcg melett. Olyan furcsak ezek a ciklusok. Kell egy kis ido mire eszhez ter a szervezetem. A mutettol 4-6heten belul esedekes a mensi. Nekem mindig 4hetre jott meg,mas volt mindig mint szokott, jobban fajt, elhuzodobb volt.Mikor kell kontrollra menni? Hatha ott a következő ovut latjak.
2018. jan. 3. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is dec 11-én volt missed ab. Nekem pár napja volt olyan nyak szeru mint pete ereskor de mégsem pont olyan volt, kevesebb is és inkább fehér és nem átlátszó. Pedig már örültem. Most nagyon várom a mensit, kicsit felek h megjön e, de végülis van még két hetem...te is félsz?
2018. jan. 4. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem félek, sőt már alig várom. Akkor végre le tudnám végleg zárni ezt a dolgot. Okt. 17 óta nem jött meg. Ha végre megjönne tudnám, hogy újra beindult a szervezetem és hamarosan ismét képes leszek teherbe esni.
2018. jan. 5. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Félre olvastalak kedves utolsó. Szóval igazából nem tartok attól, hogy nem jön meg, a dokim 4 és 6 hét közzé tette az első mensit. Még van ebből kb max 3 hetem hátra.
2018. jan. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!