Mekkora az esélye a terhességnek?
Szóval,a barátommal úgy 2-3 hete le feküdtünk,(ez volt az első) de ez kb 2-3 percig tartott. Védekezés nélkül csináltuk,mert nem ment el bennem,még közel sem volt hozzá .Hanem miután kivette rá egy fél percre ment el. Nagyon félek hogy terhes vagyok,mert annyi helyen látom,hogy előváladéktól is lehet valaki terhes. Valaki pedig azt mondja,hogy nagyon kicsi az esélye,mert vannak egészséges emberek akik hetekig próbálkoznak hogy összejöjjön a baba,és lehetetlen lenne,hogy nekem elsőre sikerüljön úgy,hogy nem is élvezett el bennem. Ahhoz szupertermékenynek kell lennem?! Egyik barátnőm szerint..
Szerintetek mennyi esély van a terhességre előváladéktól? Annyira parázok mióta ez megtörtént,és már képzelődöm is. Jövőhéten mindenképp veszek egy terhességi tesztet.. Barátnőim mondják ők is védekezés nélkül csinálták az elsőt,és még mindig,igaz,nem jó példa,de megnyugtat,hogy ő 1 éve nem szűz és mindig a megszakításos módszert használták,és mégsem lett terhes. Félreértés ne essék,én azóta nem is voltam együtt a barátommal,de legközelebb védekezeünk.Még valami nem hagy:Egészséges felnőttek próbálkoznak napokig,hetekig,hónapokig,és van olyan,össze sem jön,nekem pedig elsőre sikerülne úgy,hogy belém sem élvezett? Nagyon fura lenne. És tönkretenné az egész életem. Reménykedem,hogy nem vagyok az,de ettől függetlenül tesztelek. 15/L
#7 Igaz. Köszönöm szépen. De nagyon féltem őt is ,mert én még kiskorú vagyok úgymond,és ha teherbe esnék..hát..
Egyébként lehet, hogy van valami köze ehhez annak,hogy szúrkál mostanában a bal oldalam kb 1 kisujjnyival a köldököm alatt,bal oldalt. Amikor erőlködök,akkor főleg. De lehet h ez inkább emésztési probléma mert mostanában szorulásom van,nem tudok wc-zni ,(miután kakkantok kicsit jobb)és lehet gázbubik vannak ott ,és leget nem is a petefészkem. Mert én hajlamos vagyok bebeszélnu magamnak a dolgot.
Nem kell féltened, az új Btk szerint 14-18 éves ha beleegyezéssel szexel 18 év felettivel, nem követ el semmit.
Akkor sem ha baba, abortusz lesz a vége.
Félek megkérdezni, hogy miért az aktust követően jutott eszedbe megkérdezni őket, esetleg utánanézni a neten?
Mi a 16 éves barétnőmmel és ismerőseim is, egy jóideig terveztük és utánanéztünk mindennek. A lányok is.
A bárátodnak nem kell tartania semmitől, max apád agyonlövi egy vadászpuskával, ha megtudja :D
A tesztem negatív lett. A C-nél jelent meg egyetlen piros csík. Viszont a pontosság kedvéért jövőhéten újra próbálom.
[link] Nem teljesen a C-nél van,lehetséges,hogy a kibontáskor feljebb csúszott (elmozdult) az a papírcsík. A lényeg hogy egy van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!