Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye a terhességnek?

Mekkora az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

Szóval,a barátommal úgy 2-3 hete le feküdtünk,(ez volt az első) de ez kb 2-3 percig tartott. Védekezés nélkül csináltuk,mert nem ment el bennem,még közel sem volt hozzá .Hanem miután kivette rá egy fél percre ment el. Nagyon félek hogy terhes vagyok,mert annyi helyen látom,hogy előváladéktól is lehet valaki terhes. Valaki pedig azt mondja,hogy nagyon kicsi az esélye,mert vannak egészséges emberek akik hetekig próbálkoznak hogy összejöjjön a baba,és lehetetlen lenne,hogy nekem elsőre sikerüljön úgy,hogy nem is élvezett el bennem. Ahhoz szupertermékenynek kell lennem?! Egyik barátnőm szerint..

Szerintetek mennyi esély van a terhességre előváladéktól? Annyira parázok mióta ez megtörtént,és már képzelődöm is. Jövőhéten mindenképp veszek egy terhességi tesztet.. Barátnőim mondják ők is védekezés nélkül csinálták az elsőt,és még mindig,igaz,nem jó példa,de megnyugtat,hogy ő 1 éve nem szűz és mindig a megszakításos módszert használták,és mégsem lett terhes. Félreértés ne essék,én azóta nem is voltam együtt a barátommal,de legközelebb védekezeünk.Még valami nem hagy:Egészséges felnőttek próbálkoznak napokig,hetekig,hónapokig,és van olyan,össze sem jön,nekem pedig elsőre sikerülne úgy,hogy belém sem élvezett? Nagyon fura lenne. És tönkretenné az egész életem. Reménykedem,hogy nem vagyok az,de ettől függetlenül tesztelek. 15/L

2018. jan. 1. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Na Én megértelek. A barátnőid is így csináltak. Neked is így kell. Egy így helyes. Okos döntés. Legközelebb ha vonat alá fekszenek te is csináld meg. És akkor már bme kell tovább aggódnod. Te tényleg ennyi esszel rendelkezel? Úristen...itt tart a mai fiatalság...biológia órára járni is luxus már ahogy elnézem a mai tini csapatot...szégyen. Nekem a lányom pontosan egy ilyen alkalomból lett. Nem terveztük de kipróbáltuk milyen is így a sex. Kellemes 9 hónap következett a terhességemmel. Nekem annyi előnyöm volt hogy férjnél voltam és nem agyatlan 15 éves kamasz lány. N3m volt probléma de vártam volna még vele. De ha így sikerült hát lett egy lányunk. De nem 15 évesen.....menj csak a barátnőid után!!!!!
2018. jan. 1. 19:40
 12/19 A kérdező kommentje:

#7 Igaz. Köszönöm szépen. De nagyon féltem őt is ,mert én még kiskorú vagyok úgymond,és ha teherbe esnék..hát..

Egyébként lehet, hogy van valami köze ehhez annak,hogy szúrkál mostanában a bal oldalam kb 1 kisujjnyival a köldököm alatt,bal oldalt. Amikor erőlködök,akkor főleg. De lehet h ez inkább emésztési probléma mert mostanában szorulásom van,nem tudok wc-zni ,(miután kakkantok kicsit jobb)és lehet gázbubik vannak ott ,és leget nem is a petefészkem. Mert én hajlamos vagyok bebeszélnu magamnak a dolgot.

2018. jan. 1. 19:42
 13/19 A kérdező kommentje:
#8 Nem azért csináltam mert a barátnőim is így csinálták!!!!!!!! Én az aktust követően kérdeztem rá erre a barátnőimtől! Es mondták,hogy nyugodjak meg,ők az elsőt is,és a többit követően is vedekezes nelkul csinaltak. Én előtte soha nem is beszéltem ilyenről a barátnőimmel! Nem tudom honnan szedted,h az aktus előtt beszelten veluk.
2018. jan. 1. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell féltened, az új Btk szerint 14-18 éves ha beleegyezéssel szexel 18 év felettivel, nem követ el semmit.

Akkor sem ha baba, abortusz lesz a vége.

2018. jan. 1. 19:50
 15/19 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm.
2018. jan. 1. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Félek megkérdezni, hogy miért az aktust követően jutott eszedbe megkérdezni őket, esetleg utánanézni a neten?

Mi a 16 éves barétnőmmel és ismerőseim is, egy jóideig terveztük és utánanéztünk mindennek. A lányok is.

A bárátodnak nem kell tartania semmitől, max apád agyonlövi egy vadászpuskával, ha megtudja :D

2018. jan. 1. 19:53
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Azért,mert nem gondoltam ,hogy le fogunk feküdni,tehát nem voltam rá felkészülve. OKÉ. Tudom hogy hibáztam,már írtam egyszer. Megbíztam benne.
2018. jan. 1. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Én is sírnék ha ilyen idióta lennék....ezen a színvonalon barbiznod kéne nem fiúkkal "barátkozni". Szerintem kamu ez az egész kérdés....mert ilyen marhaságot tuti nem kérdez senki, pláne nem kezd el a kakálási problémáival privátban fárasztani a segíteni próbálókat! Egyébként meg senki nem tudja mwgígérni neked, hogy nem vagy terhes. Vegyél egy tesztet és kiderül. Csak reménykedni tudunk, hogy nem vagx. Mert az merénylet lenne az emberiség ellen. 😣
2018. jan. 1. 22:52
 19/19 A kérdező kommentje:

A tesztem negatív lett. A C-nél jelent meg egyetlen piros csík. Viszont a pontosság kedvéért jövőhéten újra próbálom.

[link] Nem teljesen a C-nél van,lehetséges,hogy a kibontáskor feljebb csúszott (elmozdult) az a papírcsík. A lényeg hogy egy van belőle.

2018. jan. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!