Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor tuti nem vagyok terhes?

Akkor tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Baratom apuja "masszor es a bokamat megmasszirozta es azt mondta nem vagyok terhes.8 napja kesik..

Es a hasamat is megnyomkodta ..azt mondta nincs terhesseg.Meg reggelre megjon.Sose kesett ennyitt...es sose vedekeztunk...tesztelni nem teszteltem..higyjek apujanak?

2017. dec. 30. 20:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elotte meg azt mondta mielott "megmasszirozott hogy tuti ha van baba akkor lanyom lesz...osszeviszza beszel..most meg..
2017. dec. 30. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a barátod faterja beszél össze-vissza..

Terhességi tesztet mikor tervezel csinálni?

(Amennyiben nem kamu a kérdés..

2017. dec. 30. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan ilyennel egy masszőrt kérdezel meg és nem egy nőgyógyászt? Ha terhes vagy ha nem késik a menszeszed...menj nőgyógyászhoz...
2017. dec. 30. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátod anyuja véletlen nem jósnő? Megkérdezhetnéd őt is, mit gondol...
2017. dec. 30. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy sima pocaknyomkodásból még a nőgyógyász sem tudja ezt 100%-ban megállapítani, max annyit, hogy vannak-e arra utaló jelek..

Teszt... Aztán nőgyógyász, ha pozitív, ha negatív akkor is..

2017. dec. 30. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátod apja masszírozza a hasadat ? Ráadásul ebből akarja megállapítani, hogy terhes vagy e ? Te meg hagyod és el is hiszed?

Remélem szerencséje lesz a világnak és sose szaporodsz...

2017. dec. 30. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Peeeersze, higyjél csak szépen "apujának". Véletlenül se vegyél terhességi tesztet, "apuja" biztos nagyon tapasztalt és bölcs ember, okosabb ezeknél a mai teszteknél...
2017. dec. 30. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne téged kitiltani? Kb. az őszi szünet óta nyomod a baromságaidat a szteroidos pasiról és a terhességről!
2017. dec. 30. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bolond ott mindenki, rakàsra
2017. dec. 30. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy nyalja meg a pisilődet, mert a terhesség vizeletből hamarabb kimutatható.
2017. dec. 31. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!