Canesten kúptól lehetnek ezek a tünetek?
Canesten kúpot használok,még 1 db maradt ma estére!Tegnap kezdődött, hogy a tisztasági betétemen érdekes színű "valami" volt!A folyásom teljesen elszíneződött!Eddig amikor másnap visszafojt a kúp,túrószerű,fehér színű volt,most pedig ilyen téglaszínű,élénk :-(Volt valaki esetleg hasonló helyzetben?Borzasztóan megijedtem!Ma mintha kevesebb lenne,de ma is volt!Már nem viszketek,de ha zuhanyzom,csíp a Lactacid femina :-(
Másfél éve várunk a Babára,rengeteg vizsgálaton voltunk már,minden rendben volt idáig!Gondolom ez a hónap így ismét sikertelen volt....8.-ra nem várom!
Szia!Nekem is ugyanilyen volt, anno kb 2 éve,Volt egy gombás gyulladásom, elkezdtem használni, első napokban semmi, aztán 3.nap ilyen véres forma folyás jött.Megkérdeztem a dokitól azt mondta, hogy talán, amikor vizsgált előtte sérthette fel a hüvelyfalat, és azt csíphette ki.Abbahagytam, a gomba elmúlt, és a vérzés szerűség is abbamaradt, rá 1-2 napra.
Ha nagyon nem hagy nyugodni a dolog, kérsezd csak meg a dokidat, de szerintem nagyobb gond ennél nem lehet:)))
38 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!