Akinek van már gyermeke és szeretne tesó (ka) t, miért készül ki minden hónapban mikor megjön neki, mi játszódik le bennetek lelkiekben?
Nemhogy "keveset" tudok - hanem totál semmit. :)
Ezért is kérdeztem - mert több olyan ismerősöm van, aki ilyenkor totál összetörik. (Ezek szerint én szerencsés vagyok, mert minden gyermekem első próbálkozásra összejött.)
Mert nagyon szeretne még egyet.
Egyébként egy gyerek nem garancia arra, hogy a következő is ugyanolyan gyorsan összejön. Én is bőgtem a második előtt, amikor fél éve próbálkoztunk (pedig az első a második hónapban jött, fél év pedig még semmi a statisztika szerint) és egy véletlenül bepottyant negyedik gyerek keresztelőjére mentünk. Végül még két hónap kellett. Ilyenkor az ember önmagát sajnálja meg az álmait, de közben bőszen hülyézi is magát érte, hogy ilyen hisztis és nem egy buddha :)
Nem csak idő kérdése. Tudod, senki se lesz fiatalabb.
Nekünk az első kettő könnyen összejött.
A harmadik sajnos nem. Két missed ab után hormonpótlást kaptam, hogy a következő baba meg is maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!