Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez egy tünet? Érzett...

Lehet ez egy tünet? Érzett valaki hasonlót teherbeesés tájékán?

Figyelt kérdés
Bal oldali alhasi tompa izomlázhoz hasonló fájdalmam van 3-4 napja de szerintem ez tünetnek még korai lenne kicsit.Ovum 28 körül volt.
2010. jún. 3. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
nem. ilyenkor még semmit se lehet érezni. a nemvártig találgatni felesleges.
2010. jún. 3. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az ahelyzet,hogy utoljára mensi előtt voltunk eggyütt és fura tüneteim a peteérés környékén nem voltunk együtt de már több mint egy hete furán vagyok.Nem lehet hogy még akkor teherbe estem és azért vannak már tünetek?
2010. jún. 3. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

itt nagyon sok lány arra gondol, hogy megjött neki és ennek ellenére terhes. nem, zárd ki ezt a lehetőséget, mert csak csalódást okozol magadnak. (tény, hogy van ilyen,de azért ennyire nem gyakori)

várd meg a következő menstruációt és addig próbálj másra gondolni. remélem nemsokára neked is jön a kisbabád!

2010. jún. 3. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
én hasonlót éreztem, csak jobb oldalt. Egy kis területen nem is lehetett a hasamhoz érni, mert olyan érzékeny volt. Ez ciklusom 10. napján volt. Mondjuk most hagytam abba a fogamzásgátlót, nem tudom mi lehetett.
2010. jún. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!