Mikor tesztelhetek legkorábban?
21 mmes mar barmikod repedhet, sztem max tnap repedt.
Akkor olyan 29-30napos lesz
De ha 30nál tobb napos,akkor elmennék egyszer repedest is nézni dokihoz h az megtortent-e :)
Az elsőnek köszönöm a választ!
Második! Te pedig vagy kötekedni jöttél, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, de az a kérdés lényege, mikortól számít "nem megjöttnek". Oszd máshol az észt, ha már segíteni nem tudsz.
Már ne is haragudj de te kérdezel hülyeséget. Nem lehet meghatározni pontosan a tüsző méretéből hogy hány napos lesz a ciklusod és mikor fog megjönni. Ha nem méred a hődet annyit tudsz tenni hogy veszed a leghosszabb ciklusodat és ahhoz méred, igy kb a 33 naptól tesztelhetsz.
DE...én anno ugyanigy a 13 nap voltam ultrahangon hasonló tüszőmérettel. Nagy lelkesen vártam az ovulációt, minden nap együtt voltunk de nem volt ovulációm, tudom mert mértem a hőmet. Azon a héten begyulladt a fogam, gyógyszert szedtem rá és 2 napra rá kihúzták a bölcsességfogam. Végül a 24. ciklusnap lett ovulációm és sikerült belőle a baba. Szóval ez még nem garancia arra hogy ez a tüsző megreped. Akár később is lehet ovulációd. Szóval ha nem jön meg akkor se tesztelnék a 33. nap előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!