Május 2. án volt meg a mensim, a teszt még negatív, lehet hogy még nem mutatja ki?
Figyelt kérdés
29-30.án volt vérzésem, nagyon kevés. Ettől lehet hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet? Elvileg már pozitívnak kellene lennie nem? Holnap reggel megyek orvoshoz, kíváncsi vagyok mit lát majd, bár elvileg rákszűrés miatt megyek hozzá.2010. jún. 3. 10:49
1/4 anonim válasza:
Nem fog látni semmit, mert még picike, ha van.
A tesztnek viszont szerintem már kellene mutatnia.
Szerintem sajnos nem vagy terhes.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem nov.20-án volt meg rendesen, dec. kimaradt, jan.4-én volt pár nap, és most 28 hetes vagyok.....és csak a 13 héten derült ki:-))) Tehát semmi sem biztos
3/4 A kérdező kommentje:
Ejha! Először is gratulálok a babához! Ez azért elgondolkodtató most számomra. Mert akkor esélyes vagyok én is. Mert ez a menszesz ami volt, semmi ahhoz képest ahogy meg szokott jönni! Ha holnap megnéz az orvos akkor valamit csak tud mondani nem? Hogy lehet e terhesség avagy sem! Gondolom ilyen korán a babát még nem látni, de ráutaló jelek csak vannak. Nagyon kíváncsi vagyok mkit mond az orvosom majd. További szép napot.
2010. jún. 3. 13:53
4/4 anonim válasza:
Nekem majus 8-an volt meg utoljara es mar 3 napja,hogy kimutatta a teszt,hogy babo van:)Drukkolok neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!