Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet negativ teszt ellenére...

Ketteske kérdése:

Lehet negativ teszt ellenére baba?

Figyelt kérdés
Már egy napja késik,pár napja megjön érzésem van. Feszül a hasam alja. Lehet még baba a teszt ellenére?
2008. okt. 25. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Bőven lehet:-) Nekem az első terhességemnél egy hét késés után sem mutatta ki a teszt, hogy kismama vagyok. Közben elmentem vérvételre és az pedig egyértelműen kimutatta, hogy babát várok. Ha tudsz menjél el egy vérvételre és még az nap meg is van az eredmény!

Szorítok:-)

Írjál majd a fejleménykről!

7 hetes kismama

2008. okt. 25. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két teszt is negatív lett, és kiderült a nőgyógyásznál, hogy 7 hetes terhes vagyok :). Mindenképpen menj el dokihoz, ultrahanggal tutira kiderül!
2008. okt. 25. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Ismét megnéztem a tesztem (10 perc után) és nagyon-nagyon halvány pozitiv lett. Mikor érdemes újra tesztelni? Holnap már lehet, hogy erősebb lesz a 2.csik?
2008. okt. 25. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Első válaszoló vagyok. Ha már nagyon türelmetlen vagy:-) (én is ilyen vagyok), akkor tesztelj holnap reggel, esetleg érdemes egy másik márkájú teszttel.

Amivel most tesztettél rajta van, hogy 10 perc után kell leolvasni, akkor helyes az eredmény, azaz gratulálok:-)

Nálam úgy volt, hogy két nappal a nem várt mestruáció előtt már csináltam tesztet, nagyon halvány volt. Vártam két napot és a következő teszten már erősen látszódott a várva várt második csík:-)

Írjál majd mi van:-)

2008. okt. 25. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Mára 2 különböző teszt lett pozitiv!!! Úgy látszik túl korán csináltam az előzőket.
2008. okt. 27. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok: Gratulálok:-) Boldog babavárást!

7 hetes kismama

2008. okt. 28. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!