Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hülyeség csak azért nem...

Hülyeség csak azért nem szülni mert az anyóssal nem is beszélünk?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal. 2,5 évvel ezelőttig jó volt a viszony a párom családjával, de azóta kimutatta a foga fehérjét. Minden áron azon van hogy minket szétszedjen. Én már nagyon szeretnék kisbabát és annak is nagyon örülnék ha végre a párom elvenne feleségül, de félek attól hogy a végén egyedül maradok a babával mert az anyjának sikerül elérnie a célját. Ti vállalnátok így gyereket?
2017. dec. 19. 09:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Arra a válaszra meg hogy fel kéne nőni azt tudom mondani, hogy előbb az anyósnak kéne kinőni ebből a primitív viselkedésből. Az hogy az utcán, emberek szeme láttára nekiugrok másnak, ezzel is provokálom nem gondolnám, hogy normális viselkedés lenne. (Mielőtt néhány ember nekemesne, hogy én sem vagyok különb mert nem hagytam magam annak elárulnám hogy nem ütöttem vissza, hanem nem engedtem hogy megüssön, utána meg a rokon lefogta)
2017. dec. 19. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Itt nem anyóssal van a baj, hanem a pároddal. Anyóssal való kapcsolat nem lehet akadálya a gyereknek, de egy kisfiúnak nem kéne szülni.
2017. dec. 19. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy kicsi bizonytalanság is van benned afelé, hogy a párod az anyja mellett áll ki,többe nézi őt, ne vállaljatok gyereket!

Én így jártam. Pedig én is éreztem, hogy a párom inkább az anyja mellett áll, de nem hallgattam a megérzésemre. Nagyon rosszul tettem. Lett baba. Mikor a pici 4 hetes volt, anyósom megtette amit akart. A pici fia hazaköltözött hozzá... Simán otthagyta a pici babáját és engem. A gyereket azóta is viszik( most óvodás korú), de természetesen maguknak akarják, már kezdik ellenem hangolni. Mindenkinek azt hazudják, hogy azért hagyott ott, mert megcsaltam... Ja, persze, szülés után azonnal... Ez van, én már elrontottam, és az egész családom (azóta férjem és közös gyerekünk is) issza a levét! Ne ess ilyen hibába!!!!/ :(

2017. dec. 19. 11:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Pontosan ezért vannak nekem is kétségeim. Sajnos láttam már olyat amikor az anyós és az apuka erőszakkal elvették anyukától a gyereket és még csak nem is engedték hogy lássa őt. Szerencsére a gyermek visszakerült bíróság által az anyához és apuka nem is láthatja ezek után, viszont a gyereknek sem jó apa nélkül. De attól azért jobb, hogy minden nap a veszekedést lássa.

Úgy veszem észre hogy a párom próbál kettőnk között maradni, mindkettőnknek meg akar felelni és nem érti meg hogy ennek így nem lesz jó vége. Ezért hajlok én is inkább afelé hogy nem vállalok (még most legalábbis) gyereket, viszont az anyaságról teljesen lemondani nem akarok.

2017. dec. 19. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez így semmi jóra nem vezet. El kell engedni hagy legyen a kisfia a drága annyával, te meg majd találsz egy igazi férfit.
2017. dec. 19. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Azt hiszem, hogy megtaláltad "anyuci pici fiacskája" típust. Én nem vállalnék gyereket ilyen kapcsolatba, az biztos. És ezt te is tudod, nem véletlenül van benned kétely.
2017. dec. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!