Megéri tesztelni vagy hülyeség lenne?
Lassan 9hós a pindúrom de mégis vágyunk +1főre ,megjött párnapja 3napig tartott de mégis hasszurka van,hányinger,émelygés,és a kedvenc kajáktól való undor,emlékszem első terhességemnél ugyanezek megvoltak
Vagy beképzelem?szerintetek csináljak tesztez?érdemes lenne?
Ne haragudj, hogy egy kicsit keményre sikeredett a hozzászólásom. Én magam olyan vagyok, hogy ha csak 1%-nyi esélye is van a terhességnek, akkor "jobb tudni" alapon inkább tesztelek (mivel tényleg "filléres" tétel és pár perc).
Bár nem terveztünk babát, minden hónapban volt itthon tesztem, és ha minimális kétségeim voltak, megcsináltam. Így volt ez a legutóbbi esedékes mensim napján is: "megnyugtatásul" gyorsan csináltam egy tesztet... legnagyobb meglepetésemre pozitív lett. De legalább hamar megtudtam, mi a helyzet, nem kellett napokig agyalni, elméleteket gyártani. Nekem jobb a biztos tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!