Digitális teszt mihez viszonyítja a hetek kimutatását?
Lehet hülyeséget fogok kérdezni :)
Sok digitális tesztes kérdés után merült fel bennem. Ugye a hcg szintet méri. Ok. Ez alapján irja ki h 1-2,2-3 hèt igaz?
Viszont akkor ez a hét nem egyenlő azzal amit a doki az utolsó mensi alapján fog meghatározni igaz?
Pl nekem 32 naposak átlag a ciklusaim. Mult hétfőn lett volna esedèkes a nov.5.ei utolso mensi alapján. Péntekre azaz a késés 5.napjára lett egyèrtelmű pozitiv tesztem.
Ez alapján ugy gondolom h a 3.ai aktus ami bőven peteérés után volt lett a győztes. Akkor az 12 napra rá lett pozi a teszt.
Ha most csinálnèk egy digitálisat max 2-3 hetet irna akkor igaz? Viszont az utolsó mensi alapján a 6.hetet kezdtem.
Nem tudom miért fogalmazodott meg bennem a kérdés csak kiváncsi vagyok a működésére :)
Igen az orvos az utolsó mensihez igazítja a heteket, illetve utána uh alapján még korrigálhat.
A teszt pedig a valós fogantatás óta eltelt időt mutatja. Vagyis kb két héttel kevesebbet.
Amikor meg kellene jönnie 2hetes terhes vagy
Nagyon zavarosan írtad le
Szerinted én mit írtam?
Én a digitális tesztre írtam.
Igen 4 hetes terhes.
Ja és ezért le kellett pontozni.szuper.
Amúgy is több mint 4 hetes terhességról beszélünk az alapján,hogy nem 28 napos ciklus hanem 32.ovu kb 18 napon van.Bár ez se reális mert plusz minusz nap.Az utolsó vérzés első napjától számoljuk a terhességet.
De az ovu után álltalában 14 nap telik el.az jelzi a digitális teszt.
Mindegy ki pontozott le nem számít
Amit utoljára írtam remélem értelmezni lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!