Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik akció hozhatta meg a...

Melyik akció hozhatta meg a sikert? Nem tudom mikor volt ovum, mert az 1 éves kincsem még szopizik, és össze vissza van mensim.

Figyelt kérdés
Április 13-17-ig volt mensim,utána együtt voltunk 17-én,20-án,25-én,27-én,29-én,május 2-án,5-én,21-én,(aznap volt egy kis vér,meg barnázás),28-án,30-án,június 1-jén.És ma pozitívat teszteltem,mert már napok óta furán érzem magam.Nyúlós a folyásom,fel vagyok puffadva,és csak aludnék,aludnék,aludnék.
2010. jún. 2. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tök mindegy mikor volt? Vagy május 5 vagy a 21 volt a sikeres akció, én inkább a 21-re szavazok, és akkor most még nagyon fiatal terhes vagy. Két-három hét múlva menj el UH-ra mert akkor már jobban megbecsülhető a magzat kora.

Addig is boldog babázást, és könnyű terhességet!

2010. jún. 2. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem mindegy,azért is tettem fel a kérdést.Próbálom számolgatni hány hetes lehetek.De azért köszi.:)
2010. jún. 2. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Márcsak azért kérdeztem mert nem restelkedtetek, és azt is jó ha tudod hogy egy igazi orgazmus képes peteérést kiváltani.

Egyébként ha visszafelé számolsz akkor a pozitív tesztől visszafelé 13-15 nap, akkor lehetett a sikeres aktus, ahhoz visszaszámoljuk hogy 13-15 nap lett volna a normál mensid ideje, és akkor kapunk egy normál 28-30 napos ciklust, amihez nézzük a terhesség idejét, tehát ha minden naptár szerint történt, akkor most 4 -5 hetes terhes lehetsz.

2010. jún. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!