A beágyazódás járhat éles fájdalommal?
Igen lehet. En mar azon gondolkodtam, el kell mennem a dokihoz, mert ugy hasogatott a huvelyem, mint amikor elotte terhes voltam...elmentem sportolni, es haza kellett jonnom...melette vereztem 4napig pecsetelve. 4nap mulva du megerzesbol teszt, es pozi lett!
Viszont sajnos nekem a petefeszkem mensi elott is szokott hasogatni.:( De a barnazas jo jel:))
Szorítok!
Barnázásnál azért pláne 3 lehetőség van:
1. beágyazódás
2. meg fog jönni
3. progeszteron probléma
Szóval ne haragudj hogy ezt írom de a barnázás önmagában nem ok a reménykedésre mert az valóbab három dolgot is jelenthet és ebből 2 nem jó.
A szurkálás meg simán lehet bármikor. Igen, akkor is, ha meg eddig nem volt ilyen. Amikor mi próbálkoztunk, vettem én észre minden "hú ez eddig nem volt"- típusú tünetet, aztán akkor lettem terhes amikor minden ugyanolyan volt, mint máskor. Leszámítva egyfajta fémes ízt a számban első terhességnél, illetve hogy mindkettőnél gyönyörű bababőröm lett holott mensi előtt egy héttel már tiszta patti szoktam lenni.
En majd meghaltam ugy fajt a petefeszkemnel 10dpo es derekam is majd leszakadt,mar servre gyanakodtunk mert minden mozdulat fajt,elmaradt mensikor pozi tesztem lett. :)
Remelem neked is sikerul azert faj most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!