Félek hogy terhes lesz a 16 éves barátnőm lehet valami bajom ebből? (rendorsegi ugy)? 19/F
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 19:41
11/18 A kérdező kommentje:
nem védekeztünk gyorsan kikaptam belole mikor ereztem h jon
2017. dec. 16. 20:33
12/18 anonim válasza:
Hány alkalommal védekeztetek így? Hány nappal előtte jött meg a menstruációja?
13/18 A kérdező kommentje:
talan egy hete ha jol tudom
2017. dec. 16. 20:38
14/18 anonim válasza:
"nem védekeztünk gyorsan kikaptam belole mikor ereztem h jon"
19 éves létedre annyi eszed van, mint egy marék molylepkének. Talán ha odafigyelnél normálisan a védekezésre és használnál koton,t nem kellene ilyenek miatt aggódnod.
15/18 anonim válasza:
Nem lehet...
Max annyi, hogy a mindenkori jövedelmed egy részét gerektartásra kell fizetned, ha a 16 éves leányzóval szakítotok..
Többire NO COMMENT, "molylepke"
16/18 anonim válasza:
Ja,kérdező..úgy adod elő magad,mintha tőled függetlenül eshetne teherbe a barátnőd..
Mintha nem te lennél az,aki nem húzza fel az óvszert.
Ha nem ejted teherbe,akkor nem lesz gyerek,ilyen egyszerű.
17/18 anonim válasza:
Rendőrségi ügy nem lehet belőle, esetleg később gyerektartás miatt, de az nem büntethető, hogy 19 éves szexel 16 évessel.
18/18 anonim válasza:
Akkor is terhes lehet, ha nem mentél el benne. Az előváladéktól is teherbe lehet esni. Okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!