Fogamzásgátló, vérzés, terhesség?
Az elmúlt időszakban elégfé meghíztam. Plusz 10 kiló. Stressz, költözés, munkahelyváltás stb. Nem probléma amúgy a súly, nem zavar.
Viszont elkezdtem agyalni, hogy mi van ha terhes vagyok? Nem a hízás miatt. De mivel munka nélkül voltam, össze- vissza teltek a napok, és a gyógyszert is később vettem be a megszokottnál. Egyszer elfelejtettem, de utána használtunk óvszert is. Meg is jött, de mégis félek, hogy terhes vagyok, gyógyszernél amúgy is megjönne. Nem lenne baj a baba, pont ezért változtattunk, de hétvègente iszunk alkoholt társasággal, szedem a gyógyszert. Eszem mikor eszembe jut, akkor se feltétlen egészséges kaját. Nem szeretném ha kb 2-3 hónapja lenne baba és baja lenne miattam. Több mint 10 éve szedem a gyógyszert. Remélem nem lesz gond.
Mondtam én, hogy okos vagyok?
Amúgy most este fürdés közben jött egy ilyen gondolat.
Ma már nem tudok tesztet venni, majd holnap. Dokihoz is hétfőn tudok menni.
Gondoltam itt segítséget kap az ember, és nem a mentális képességeiről oktatják ki.
Apropó helyesírásomban nincs gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!