Szerintetek van "spontán peteérés"?
természetesen lehet egynél több peteérés egy ciklusban, erre legjobb bizonyíték a többpetéjű ikrek léte.
A spontán peteérés alatt én a ciklus közepi peteérésen felüli peteérést értem, legyen az akár előbb akár később. És állítólag olyan külső hatások válthatják ki, mint pl. a különösen mély élvezettel járó orgazmus.
Szerintem van. Másképp nem tudom magyarázni, hogy hogy estem teherbe. :)
Minden jele megvolt a ciklus közepén a peteérésnek. (Nyák, hőgörbe) Mégis a ciklus 23. napján estem teherbe, egy egészen különleges alkalommal. :)
A tobb petejuek nem ettol vannak. Ott egyszerre érnek a tuszok..
Spontán peteérés meg olyan ritka h számon sincs tartva,(a meddosegi orvosom szerint) mivel az nem egy olyan folyamat h na hopp megérek mert mért ne.. 2 hetes folyamat
Mással nem tudom magyarázni, hogy hogyan eshettem teherbe akkor, amikor már éppen meg kellett jönnie.
Az orvos is spontán peteérésről beszélt és a védőnő is, ő azt mondta, hogy ilyen pl akkor is lehet, ha 2 ember nagyon kívánja egymást és orgazmuskor valahogy--
Na mindegy, nekünk az volt az első alkalom, hát nagy volt a vágy az biztos 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!