Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet szex miatt spontán...

Lehet szex miatt spontán peteérés?

Figyelt kérdés

16. napon szokott lenni peteérésem, de most nem mutott kb semmit a peteérés teszt, se az azt követő napokon, most a 19.-en vagyok és kezd erősődni a tegnapin semmi sem látszott, vagy csak alig kivehetően. ma már eléggé erős... mint amikor másnap már pozitív szokott lenni...

lehet, hogy szex miatt mégis megérik a pete ami alapból nem igen akart?

vagy csak nagyon lusta és később érik?

nem baj ez? így 34-35 napra fog megjönni

2016. dec. 14. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én úgy tudom, hogy ritkán lehetséges, orgazmus is okozhat spontán peteérést. Velem már előfordult
2016. dec. 14. 10:00
 2/9 A kérdező kommentje:
akkor lehet csak elaludt a pete és hétvégén felébresztettük :D
2016. dec. 14. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sokáig az volt a "hivatalos" álláspont, hogy erős érzelmi hatásra igen, lehet spontán peteérés - ezzel magyarázták pl. hogy háborús időszakban miért születik több gyerek.

A legutóbbi időszakban olvastam, hogy egy-két kutatás tagadja ezt, de őszintén szólva számomra eddig nem volt meggyőző, amit olvastam erről.

Szóval szerintem lehet.

2016. dec. 14. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges, csak városi legenda, egy halom hormon közrejátszik abban, hogy ovulációd legyen, 2 hétig dolgoznak rajta, egy orgazmus ilyen összetett folyamatot nem tud kiváltani.
2016. dec. 14. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2016. dec. 14. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen. Biztos nagyon ritka, de eleg nagy csodakat produkal a noi test..ezt mert ne produkálhatná? :)
2016. dec. 14. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 4-es valszolohoz. Spontan nincs, ez egy igen hosszu folyamat.

Olyan van, hogy csuszik es nem kozepidoben van pint.

2016. dec. 14. 11:06
 8/9 A kérdező kommentje:
szúrkál is, előtte kb 13. napon szúrkált de nem lett pozitív sőt 16 naptól halványodott is aztán most meg egész erős
2016. dec. 14. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen! És ne felejtsük el, hogy idő is van, mert a spermiumok több mint 2 napig is élhetnek.
2016. dec. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!