Voltatok bármiféle kivizsgáláson babaproject megkezdése előtt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vőlegényemmel úgy érezzük, eljött az az idő amikor minden alkalmas a picikénk fogadására. Alapvetően mindkettőnknek rendben van az egészsége, én maximum annyit tudok mondani, hogy vashiánnyal küszködtem, de ezen kivul semmi problémám nem volt soha.
Szerintetek ezektől függetlenül érdemes egy célirányos vizsgálat alá vetni magunkat/magam, (egyáltalán van e erre lehetőség), hogy megbizonyosodjak arról, hogy a testem tulajdonképp alkalmas e egy baba kihordására.
Arra lennék kiváncsi, hogy ez szükséges e, ti részt vettetek-e ilyesmin, vagy csak indokolt esetben?
Köszönöm szépen előre is a segítő válaszokat! :)
2017. dec. 13. 17:44
11/11 anonim válasza:
Igen, rákszűrésre mentem és kértem egy rutin labort, így derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Rögtön írtak fel gyógyszert, és addig várnunk kellett, amíg az 5-ös tsh-m 2.5 alá nem ment, szerencsére egy hónap után már 2 alatt volt. Első próbálkozós hónapban össze is jött, csak sajnos nagyon rosszul végződött, de ezt semmilyen vizsgálat és gyógyszer nem tudta volna megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!