Van értelme így hőmérőzni, vagy semmi értelme?
Tesó programon dolgozunk, de a másfél éves kisfiam hajnalban az jön az ágyamba ott aludni, nem lehet vissza vinni a saját ágyába. Onnantól fogva hogy át jön, folyton felébresztget a forgolódássával, felszólalásával, rugdosásával , kb fél óránként, óránként felébresztik és nehezen alszok vissza.
Ciklusom és hő:
5. CN gyenge vérzéssel elmúlt a menszesz.
6. CN - elfelejtettem mérni
7. CN - 36.8
8. CN - 36.8
9. CN - 37.1
36.8 az alap ébredési hőm. Ez még a ciklus eleje.
Előző hónap is full össze vissza sikerült, nem tudom hogy a hajnali alszom-nemalszom dolog csinálja e.
Nekem is a fiam úgy lett meg hogy nagyon fájt a PÉ és pont elkaptuk még a nagy fájdalom előtt a kellemesebb pillanatot.
Előző hónap valóban nem volt PÉ, de előtte igen és fájt is és hő görbe is szépen mutatta, csak utóbbi 2 hónapban nagyon sokat kell fel hajnalban a picim.
Miért lett szinte mindenki lepontozva.
Ha nem tartja be a hőmérőzés szabályait felesleges csinálni.
Egy kisgyerek mellett nem könnyű kivitelezni ezt.
A hőmérőzés nem terhesség megállapítására szolgál.Inkább arra,hogy lássa van e ovuja.Főleg ha rendszertelen a ciklusa.
Én sokáig csináltam és látszott,hogy baj van
4-es válaszoló voltam
Nem én pontoztam, nem szoktam.
Én is azért csinálom hogy lássam van e ovum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!