Ez talán terhesség? Bővebben lent!
November vége fele volt(20 fele) az utolsó menstruáció, de olyan3 napig s kevesebb jött mint általában szokott.
Tegnap elött óta érzem,hogy két oldalt fáj a mellem.
Ma reggel vettem egy tesztet és most csináltam meg , nem az első vizeletböl és egy erösebb csik és egy halványabb csik.
Ennek a hétnek a végén kellene beteg legyek,lehet ez baba is?
23/N
Most reggel csináltam még egy tesztet az pedig erős negativ lett, semmi halvány csik nincs
Akkor nem értem!
hát ez érdekes, mert a kép amit mutattál az teljesen pozitív volt. felrakod a tesztet?
menszi tüneteid vannak?
A mellem az két oldalt fáj, meg nagyon pici émelygés de nagy pici tényleg.
Itt van a reggel 7 órai,első vizeletböl készitett teszt. Pedig olyan izgatott voltam. Lehet korán teszteltem?
azt irja ki hogy a kép hibákat tartalmaz ezért nem jelenithető meg amugy meg ha minap látható pozitiv volt nem elsőből, most meg negativ, elsőből az nem jó.
sőt erősebbnek kellene lennie, de a teszt is lehetett rossz,! a múltkori vagy a mostani.
A férjem azt monta, lehet korán teszteltem mert még csak hétvégén kellene meg jöjjön.
Majd hétfőn még tesztelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!