Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhat terhességre, a beágyaz...

Utalhat terhességre, a beágyazódást érezhetem?

Figyelt kérdés
18-ara nem varom kb 4-5 napja erős nyomást és görcsöket érzek valamikor a nobb s van amikor a bal petefészkemben... mintha egy kő lenne rajta... nyomást érzek... így hullámokban jön elő... van hogy annyira nyomódik hogy levegőt venni is nehézkes.. volt valaki így és baba lett belőle?! Ovulációm elég későre esett kb 6-7-8 ezeken a napokon volt erős az LH tesztem és 8-án volt a legerősebb

2017. dec. 12. 07:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szóval ma vagy 8 dpo-n. Jövő vasárnapig nem tesztelnék, mert nincs értelme, ha addig nem jön meg.
2017. dec. 17. 11:53
 12/14 A kérdező kommentje:
A mai napig tudtam varni... tovabbra sem jött meg, es ma reggel egy pozitivat teszteltem... :) igaz, meg kis halvany, de imadkozom hogy erosodjon!
2017. dec. 20. 07:27
 13/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Szivbol gratulalok!! Minden jot nektek, es vigyazz magatokra!! :)
2017. dec. 21. 23:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük! Minden jót Nektek és kellemes karácsonyi ünnepeket ❤ nekünk Ő az igazi karácsonyi ajándék... *.*
2017. dec. 22. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!