Decemberi baba projekt, ki nem várja január első hetére?
Figyelt kérdés
#Decemberibabaprojekt
2017. dec. 11. 08:41
61/70 anonim válasza:
26-os vagyok. Nekem a ma reggeli két tesztem pozi lett.
62/70 anonim válasza:
Gratulálok neked!!! Dejó!!!
Én tegnap ota nagyon gorcsolok. Alig birok dolgozni. Ennyire sosem szoktam. De verezni nem tudom mennyire mert tampont tettem fel. Tegnap alig volt valami. Most azt se tudom a tegnapi naptol szamoljam hogy megjott? Alig volt..
Viki
63/70 anonim válasza:
Köszi szépen. Fogalmam sincs sajnos, talán számolhatsz a tegnappal első napként.
64/70 anonim válasza:
12-es vagyok. Nekem is pozitív lett a tesztem! :) Bár nem akarom elkiabálni, mert csak 12dpon vagyok. Sajnálom Viki! :(
65/70 anonim válasza:
Csajok gratulálok!!!!
Remélem most nekünk is sikerül majd a kis pocaklakó.
66/70 anonim válasza:
26os vagyok, köszi mégegyszer Viki. Gratulálok 12es. Drukkolok hogy ne kelljen sokat várnotok a babócára Viki. Sziasztok.
67/70 anonim válasza:
Köszönöm! Én is gratulálok minden babavárónak!
68/70 anonim válasza:
6. válaszoló vagyok!
Szombatra nem várom, legalább egy héttel előtte már masszív cicifájás szokott jelezni, és ilyen közel már görcsölni is szoktam... most abszolút semmi tünetem nincs! :)
Úgy érzem, most sikerült!
Szurkoljatoook! :D
69/70 anonim válasza:
Megy a drukk. Szurkolok.
Én most ovu tesztelek...kozben szeretgetjük egymást hátha most jön a baba..
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!