Januar 27. en jott meg es 27 napos ciklusaim vannak. Mikor a legvaloszinubb a teherbe eses?
Ez alapján tegnap volt ovud, de még ma sincs veszve semmi.
Amúgy 6-tól egész 11-12-ig. Ovuláció előtt már 3 nappal próbálkozhattok és ovu után még 1-2 napig.
Hát a sperma eléldegél akár 5 napig is, szóval talán nem siettétek el. :)
Esélye mindig meg van, előtte nagyobb, de tényleg, így sincs veszteni valód, hát ha most nem 27 hanem 28 napos a ciklusod. Soha nem lehet tudni.
Ajánlom az ovulációs tesztet. Neten olcsóbban meg lehet rendelni akár terhességi tesztel együtt. :)
Mi lassan egy éve, most kiderült hogy miért nem akar össze jönni, remélhetőleg kezelhető a dolog páromnál.
Nem is kell rágörcsölni, de szerintem az ovut érdemes figyelgetni. Esetleg ha úgy gondoljátok párod nyugodtan elmehetne sperma vizsgálatra, csak hogy 100%-ig biztosak legyetek hogy nála minden rendben. Ha kiderült hogy minden szupi nála akkor nyugodtabbak is lesztek. Tapasztalat. :)
Szia
Nekem 26-an volt meg, 26-27 napos ciklusokkal.
Mi 5-en es 9-en voltunk egyutt.
Kalkulator szerint 7-en volt ovulacio, de igazabol tegnap ereztem ikabb gorcsolest,ugyhogy en mar nemtudom hova tenni a dolgokat, probalok a testemre hallgatni, de mar teljes a kepzavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!