Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel meg akartam vizsgáln...

Ma reggel meg akartam vizsgálni a méhszájamat, és teljesen ledöbbentem mikor egy dudort éreztem a hüvelyem alsó falán. Mi lehet ez? Olyan mintha belülről valami csúcsos-hegyes dolog akarna kitüremkedni. Nem fáj

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Őszintén szólva én a helyedben már megvizsgáltam volna "másik irányból is", nem tudom, hogyan fogalmazzam meg szépen, ahogy az orvos is vizsgál a rutin vizsgálat végén. Egyik ujja a hüvelyben, a másik a végbélben. Így egy picit pontosabb képet kapsz a "dolog" helyzetéről, alakjáról, méretéről, elmozdíthatóságáról, és összenyomhatóságáról. Pontosabban körbe tudod írni... persze az orvos nem rossz gondolat, de engem sem hagyna nyugodni. Egy eü-s 27 éves lány :)
2010. jún. 2. 13:06
 12/15 anonim ***** válasza:
engem orvos még soha nem vizsgált a "másik irányból", ezt még nem is hallottam, hogy onnan is kéne neki nézni vmt
2010. jún. 2. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Az szerintem is a szeklet lesz. Mar en is jartam igy,es kiderult,hogy az volt. :)
2010. jún. 2. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia...figyelj csak, ha a fürdőbe fellököd a kád szélére a lábad és odateszel egy tükröt látsz valamit?? Nekem is van ott valami, doki sosem mondott semmit igaz akkor még én sem láttam a tükörbe..úgy néz ki mint egy szilva..de eleven húsból..fogalmam sincs mi az..nem a méhszáj az biztos,,mert azt ki tudom tapintani és sokkal feljebb van..minden esetre én jövő héten kedden megyek a nődokihoz és meg fogom kérdezni...mert elég fura kis jószág ez..ha g pont lenne..akkor folyamatosan élveznék mert akkora..fájdalmat nem okoz ..de útba van amikor meg akarom vizsgálni a méhszájamat..szóval kedden majd okosabb leszek..januárban voltam rákszűrésen az rendben van..doki semmit nem mondott ezzel kapcsolatban pedig már akkor ott volt..így most másik dokihoz megyek..
2010. jún. 2. 23:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi segítséget,aranyosak vagytok,ma reggelre elmúlt..már nem érzem:))
2010. jún. 3. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!