Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensikor teherbeeshettem?

Mensikor teherbeeshettem?

Figyelt kérdés
Van valaki aki pontosan tudja, hogy mikor esett teherbe és esetleg biztos benne, hogy mensi alatt? Az én problémám az, hogy mi nagyon ritkán tudunk a férjemmel együtt lenni, mert ő külföldön tartózkodik. És a találkozás pont a mensi idejére esett. Nekünk ez nem is gond, mert nagyon gyenge a vérzésem, estére , éjszakára már nem is nagyon van. a 2. és a 3. napon együtt voltunk, utána sajna már nem tudtunk. A 4. napon észerevettem a betétemen, hogy nagyon nyúlós a vérem, mint mikor pé van, csak ugye akkor fehér. Most ez ugyanolyan állagú volt csak piros. Azóta eltelt 8 nap, ha esetleg mégis összejött, akkor most kéne lennie a beágyazódásnak kb. , kellene valamit éreznem? Hasszurkám van, meg iszonyatos fáradságot érzek. Vagy ez ettől teljesen független? Esteleg volt valakinek beágyazódás alatt ilyen tünete? Annyira szeretném a babát és bízom minden csodában!!!! És még annyi, hogy akkor tesztet is csinálhatnék már a nem várt mensi előtt akár egy héttel is? Volt már valaki így, vagy nagyon lehetetlen dolgokat gondolok?
2008. okt. 24. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Mensi alatt a teherbeesés valószínűsége elég kicsi, de nagyon ritka esetekben előfordul, hogy akkor van az illetőnek peteérése.

A kismama.hu-n van egy termékenységkalkulátor, néhány adatra van szükség, és hozzávetőlegesen megmutatja, hogy mikor van egy nőnek peteérése.

Szerintem várd meg a következő mensidet, és ha késik, csinálj tesztet.

Drukkolok Neked nagyon, hogy összejön a baba! Remélem sikerült!

Minden jót és sok sikert kívánok!

"Angel"

2008. okt. 24. 18:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem bánnám , ha tényleg egy angyallal lenne dolgom, mert elég kicsi esélyt látok én erre, de azért reménykedek!
2008. okt. 24. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenesetre én szurkolok Nektek, hogy mielőbb jöjjön a Ti kis Angyalkátok! Még egyszer sok sikert kívánok!

"Angel"

2008. okt. 24. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeretnék babát, néztem már a kalkulátorokat, de hónapok óta semmi. A Jónás módszer szerint viszont nekem pont a mensi idején van a peteérésem. Nézd meg azt a naptárt, hátha ott mutatja mikor van pé-d. A születési dátumodat kell tudni hozzá. nekem a következőt nov. 4-re írta, és ha nem sikerült msot sem a baba, akkor nov. 1-én meg fog jönni. nincs más, akkor próbálkozunk.:)

sok sikert neked is.

2008. okt. 24. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is néztem azt, sajna nekem mindegy mire teszi a pé-t , csak akkor tudunk három havonta itthon lenni, mikor a férjem hazajön külföldről. Azért olyankor is próbálkozunk, hátha egyszer összejön, már hallottam ilyen különös eseteket! Rendkívüli pé, meg hogy mensi alatt lett. Én is bízakodom valami ilyesmiben!!! Ha már nélkülöznünk kell egymást, legaláb nrkünk is adana meg valami ilyesmi csoda. Minden alkalommal mikor visszarepül a férjem, imádkozom, hogy remélem ithagyott bennem valakit! Hülyén hangzik, de olyan rossz várni mindig megint 3 hónapot. Júniusban, szeptemberben, most októberben nekem sikerült kimenni, legközeleb meg majd csak decemberben, utána áprilisban és megint csak a nyáron és mennek a hónapok, az évek...Egyre görcsösebb vagyok és egyre elkeseredettebb. Nagyon rossz így! Most is együt voltunk egy hete már ma meg tegnap fáradékonyabb vagyok, lehet hogy csak időjárás változás, de már azt gondolom, hogy talán beágyazódás. Van egy kis szédülésem, arra is egyből azt gondolom, egyfolytábn nézem milyen a folyásom, mennyi a hőm, megőrülök! Semmi remény rá, de mégis bízakodok. Nektek is sok sikert , majd írd meg, hogy sikerült e!
2008. okt. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!