Teherbeeshettem ha ilyen problémám van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h daganat van a petefészkemben, nem tudom még h rosszindulatú-e, múlt héten hirtelen felindulásból nem vigyáztunk, nagyon szeretnék mégegy gyereket, főleg mert félek h később már nem lehet, de hallottam olyat barátnőmtől, h akinek ilyen problémái vannak nem eshet teherbe. össze-vissza menstruálok 2napokat az elmúlt 3hónapban... lehet rá esély h terhes vagyok?2010. szept. 7. 20:15
2/12 anonim válasza:
Szia,, gondolom cisztád van a petefészkedbe. Nekem is volt , nem volt vele teendő, azt mondta a doki, hogy majd ha terhes leszek elnyomja a baba és felszívódik, így is volt, terhes lettem, megszültem és a cisztának semmi nyoma azóta sem.
3/12 A kérdező kommentje:
öhh műteni fognak biopsziából derül ki h mennyire problémás, de igazából azért is örülnék ha még most sikerülne mert a családom nőtagjainak nőgyógyászati daganat úgymond 'megszokott' és félek h kipakolnak és késő lesz, tesómnak is mondták pár éve h most szüljön mert nem lesz később...
2010. szept. 8. 10:53
4/12 anonim válasza:
Értem, sajnálom. Próbálkozzatok a babával, hidd el egy terhesség sok mindent megold.. írtad, hogy nem normális a mensid, tesztet csináltál valamikor?
5/12 A kérdező kommentje:
az elmúlt hónapokban elég sokszor voltam vizsgálva, június óta volt 4hasi 2 hüvelyi uh-m 2rtg, 3terhességi teszt és végül a ct-n derült ki h mi van szóval ha ezek során ott megbújt volna egy baba akkor mentalista lesz a 2.neve, és csak 1hete jött h tényleg most kéne... szóval még nem teszteltem azóta. félek h hülyeség mert végülis van gyerekünk és jöhetne jobbkor is kisbaba 1-1,5 év múlva de nagyon bepánikoltam h mi van ha késő lesz :(
2010. szept. 8. 11:22
6/12 anonim válasza:
Ne pánikolj!A szervezet öngyógyító képessége határtalan.Pozitívan állj hozzá, tudom szinte lehetetlen de meg kell próbálni, végy egy gyógynövényes könyvet, sok okosság van benne és hihetetlen mennyi gyógynövény amik segítenek.
7/12 A kérdező kommentje:
erre még nem gondoltam de mindenképp megér egy próbát, köszönöm :)
2010. szept. 8. 11:34
8/12 anonim válasza:
Csak azért merem ajánlani neked, mert nekem segített sok dologban, engem már a dokik többször eltemettek elvileg már nem is kéne élnem a dokik szerint, sok orvosi gondom volt, de a gyógynövényeknek hála egészséges lettem mint a makk és jöhet a kistesó. Pl ha fáj a fejed, vagy migrénes rohamod van vagy csak jön a front és szétszakad a fejed, egy pohár cickafark tea pár perc alatt teljesen elmulasztja, emellett beállítja a peteérést is, ha ciklus első felében iszod, a pásztortáskával kevered akkor minden féle női bajokra jó, altesti megbetegedésekre meg nagyon jó a fehér fagyöngy, ezt már gyógyiba is lehet kapni tinktúra formájába, szóval érdemes utána járni ezeknek:) sok sikert.
9/12 A kérdező kommentje:
na igen kivan a májam a fájdalomcsillapítózástól, megfogadom mindenképp a tanácsod! fejfájásra eddig kapkodtam be egyből gyógyszert, heti többször, a petefészkem miatt napi 2x kell szedni...
2010. szept. 8. 11:45
10/12 anonim válasza:
Na akkor mindenképpen próbáld meg a teát nem vesztessz semmit, csak nyersz vele ! Majd írd meg hogyan alakulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!