Teherbeeshettem ha ilyen problémám van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h daganat van a petefészkemben, nem tudom még h rosszindulatú-e, múlt héten hirtelen felindulásból nem vigyáztunk, nagyon szeretnék mégegy gyereket, főleg mert félek h később már nem lehet, de hallottam olyat barátnőmtől, h akinek ilyen problémái vannak nem eshet teherbe. össze-vissza menstruálok 2napokat az elmúlt 3hónapban... lehet rá esély h terhes vagyok?2010. szept. 7. 20:15
11/12 A kérdező kommentje:
ok, köszi mégegyszer!
2010. szept. 8. 11:53
12/12 letta88 válasza:
Szia!
Tudom, milyen ez a betegség!Átéltem a vele járó streszt, szerencsére jól végződött.Nekem egy fantasztikus nőgyógyászom van, és azt mondta hogy igyam a greafruit mag kivonatot és az ezüstkolloidos vizet.Nem hittem a fülemnek mikor mondta hogy jó az eredményem.Szerintem egy próbát megér.Szurkolok hogy mihamarabb babád legyen.Én is azon sírtam reggeltől estig hogy nem lehet gyerekem és ez borzasztó érzés senkinek nem kívánom!Fel a fejjel és szurkolok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!