20 éves vagyok, babát szeretnék. Szerintetek hogyan növelhetném ennek az esélyét?
Egyrészt az lehetséges, hogy megvan a biztos háttér, de hogy nem te teremtetted meg az is 100.
Párodnak saját ingatlanjai vannak, van bevételünk. Párodnak nagyon jó, de az a bevétel az övé, nem "bevételünk". Az majd akkor lesz, ha neki állsz szépen dolgozni, és a közös kassza nem abból áll, hogy a pasidnak meg anyádnak van pénze, és ad neked is belőle.
A teherbeesésre mindig van esély. Mikor több, mikor kevesebb.
Mivel növelhetnéd az esélyét? Sok mindennel, de aki egy pszichológia hallgató, az szerintem ismeri a Google-t, a könyvtárat, és magától is képes utána nézni a dolgoknak.
A párom és én 1.5 éve élünk együtt, és 16 hónapja próbálkozunk, emellett dolgozunk mindketten, én közben leérettségiztem, illetve egyetemen tanulok.
Nem tudom a többség hogy van ezzel, de én marhára unom az olyan károgókat mint az első két válaszoló! Minek írtok a kérdéshez olyat, aminek köze nincs hozzá? Nem az volt a kérdés, hogy szüjön e vagy ne, vagy hogy van e háttér vagy nincs, hanem mivel növelje a teherbe esés esélyét!
Ezt kéne megírni, nem azt hogy "jajj, csak 20 vagy", "az egzisztencia a pasidé", "neked semmi nincs egy gyerekhez", és társai.
Szerintem ez az ő dolga, hogy hány évesen szül. Az is az ö élete hogy most akar szülni. Ha neki és a párjának megfelel ez, az miért fáj?! Olyan mintha irigyek lennétek a rossz indulat mellé!
A kérdésre válaszolva. Nem írtad mióta próbálkoztok. 1-2 hónap nem a világ vége. Én nézetnék egy hormonsort, szednék terhes vitamint, amit már a fogantatás előtt javasolnak. Sokat mozognék, egészségesen ennék, sok vitamint ennék. Így első körben.
Az ember azzal is segít néha ha tanácsot ad valamiben, amit a másik egyértelműen rosszul csinál. ITT a pont kedves 4-es.
Szóval 20 évesen 3 hónap után nem kell amúgy extra dolog csak szex peteéréskor, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Akkor miért nem ezzel kezdted kedves 6 válaszoló!
Nem a kérdésre válaszoltál, hanem mások életében turkálással kezdted.
...mert két pelenkacsere közben csak más életében való turkálás elégíti ki. Azért osztogatjátok ezt a sok jótanácsot.
Mellesleg nem tudom nálatok milyen hangnemében szokás jótanácsot adni, de nálunk nem ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!