Sok és peteérés körüli szexen kívül mivel lehet növelni a teherbeesés esélyét?
Figyelt kérdés
4 hónapja próbálkozunk2016. okt. 12. 12:14
1/6 anonim válasza:
sokan ajánlják ismerősök között a barátcserjét, volt akinek segített, nálam sajnos PCO miatt nem.
Ha nem jön össze (van peteérésed?) nőgyógyásznál azt kell mondani, hogy 1 éve próbálkoztok már de nem jön össze, mert az alatt nem nagyon törődik még vele.
Talán egy vérvétel megmondja, hogy mi lehet a gond.
De a 4 hónap még semmi, az átlag 1-1,5 év :)
2/6 anonim válasza:
4 hónap még semmi :)
am meg a sok szex és ejakulálás pont nem segít rajta :DDD
a spermiumoknak is kell idő amit újra termelődnek
és 2-3 napig amúgy is életképesek ott bent
a 2-3 naponta való szex a megfelelő és az h ne matyizzon sutyiba a pasid :)
3/6 A kérdező kommentje:
Túlzásba nem visszük, 2 naponta szexelünk pont emiatt, amit írtál, ami nehezíti a helyzetünket az az, hogy pm alulműködő vagyok... Jelenleg jók az értékeim
2016. okt. 12. 12:58
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, és igen, van peteérésem
2016. okt. 12. 13:21
5/6 anonim válasza:
Mi 3 eve probalkozunk egy vetelesen vagyok tul;( enis total ki vagyok mar sokszor ugy vagyok h felmondok a munkahelyen cmert csak azert jottem ide h jo gyedet kapjak stb de mar nem birom lelkileg.el vagyok keseredve, korulottem mindenki teherbeesim....en most az inofolicot probalom, 2. Honapja szedem, baratcserje nem segitett.pcos es 26/L
6/6 anonim válasza:
Nekem bevált és másnak is, akinek ajanlottam, mert mesterségesen sem sikerült (most szült): ovulációig cickafark tea, utána palástfű tea, esetleg cseppek formájában (de nem a kevert!), minden nap barátcserje tabletta. A várt beágyazódás körül (7-10 nap) málnalevél. És csak nyugi. A stressz ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!