Clostit szedek, vagyis szedtem, az első havi adagot, napi 2*1 szemet. Orvosom nem mondta, hogy uh-on kísérjük figylemmel?
én is szedtem és mindig a 12. napon kellett mennem uhra, és az akkori tüszők alapján eldöntötte, hogy hány nap múlva menjek újra.
Én mindig akkor hívtam mikor megjött és akkor mondtam hogy a 12. nap hányadikára fog esni és akkor arra a napra időpontot
Szia!
Nekem még csak closty kúrám,a következő ciklusban kezdem ha most nem jön össze.
Nálam sem lesz uh-s követés.4 havi adagot kaptam és ha nem jön össze akkor lesz randi a dokival.
Nálam hormonális vérvételek voltak amik tökéletesek lettek,ezért nem is kell uh.
Nekem van pém,csak mégsem sikerül már 13 hónapja.Párom is rendben.
Annyi jót hallottam a clostyról,alig várom,hogy szedhessem.
Kívánom,hogy neked is mihamarabb sikerüljön! :D
Szia, nekem ez volt az első clostis hónapom az 5. naptól 5 napon keresztül napi 1-t kellett bevennem, a 13. nap vissza a dokihoz UH-ra, ott látott a bal oldali petefészkemben 2 fejlődésnek indult tüszőt, a méret alapján kiszámolta, hogy mikorra várható a tüszőrepedés, utána a következő UH a 20. napon volt, ahol megállapította, h megtörtént a tüszőrepedés. Most várunk h sikerült-e a babaprojekt, mellékelem a görbémet, sok szerencsét neked is a babához!
Első vagyok, nem várt napján erős pozitívat teszteltem, azóta már 3 hónapos a kislányom.
Szorítok, hogy sikerüljön minél előbb Neked is! Majd írd meg az eredményt!:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!