Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit szedek, vagyis szedtem...

Clostit szedek, vagyis szedtem, az első havi adagot, napi 2*1 szemet. Orvosom nem mondta, hogy uh-on kísérjük figylemmel?

Figyelt kérdés
Hogyan "szokás"?Tehát ezt ti szoktátok kérni,vagy őneki kell mondania?És előre hogyan jelentkeztek be?Tehát hányadik ciklusnapon kell menni?
2010. jún. 2. 10:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én is szedtem, és nekem se kellett menni uh-ra. Első hónapban terhes lettem!
2010. jún. 2. 10:47
 2/17 A kérdező kommentje:
jajj :) az nagyon jó:) gartulálok :) és hányadik napon teszteltél?
2010. jún. 2. 10:51
 3/17 anonim ***** válasza:

én is szedtem és mindig a 12. napon kellett mennem uhra, és az akkori tüszők alapján eldöntötte, hogy hány nap múlva menjek újra.

Én mindig akkor hívtam mikor megjött és akkor mondtam hogy a 12. nap hányadikára fog esni és akkor arra a napra időpontot

2010. jún. 2. 11:06
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem még csak closty kúrám,a következő ciklusban kezdem ha most nem jön össze.

Nálam sem lesz uh-s követés.4 havi adagot kaptam és ha nem jön össze akkor lesz randi a dokival.

Nálam hormonális vérvételek voltak amik tökéletesek lettek,ezért nem is kell uh.

Nekem van pém,csak mégsem sikerül már 13 hónapja.Párom is rendben.

Annyi jót hallottam a clostyról,alig várom,hogy szedhessem.

Kívánom,hogy neked is mihamarabb sikerüljön! :D

2010. jún. 2. 11:09
 5/17 anonim ***** válasza:

még csak lesz kúrám.

Bocsi jav.

2010. jún. 2. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekem ez volt az első clostis hónapom az 5. naptól 5 napon keresztül napi 1-t kellett bevennem, a 13. nap vissza a dokihoz UH-ra, ott látott a bal oldali petefészkemben 2 fejlődésnek indult tüszőt, a méret alapján kiszámolta, hogy mikorra várható a tüszőrepedés, utána a következő UH a 20. napon volt, ahol megállapította, h megtörtént a tüszőrepedés. Most várunk h sikerült-e a babaprojekt, mellékelem a görbémet, sok szerencsét neked is a babához!

[link]

2010. jún. 2. 11:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor most azt fogom csinálni,hogy megvárom,hogy megjön-e a mensesem?-ha igen,akkor azonnal bejelentkezek uh-ra és megnézetem.De ezt komolyan nem az orvosomnak kéne mondania?-egyébként pedig nem egy pitiáner orvosról van szó,hanem egy nagyon híres emberről,akinek több blogja is van...-szóval nem értem...:O
2010. jún. 2. 11:46
 8/17 A kérdező kommentje:
11:39-es én úgy látom nagyon szép a görbéd-olyan babásnak tűnik.Mondjuk én inzulinrezisztens is vagyok,szóval met-et is szedek...-most derült csak ki.......
2010. jún. 2. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia 11.39-es vagyok :) PCOS vagy, azért kaptad a clostit? Hormonvizsgálatnál derült ki, h inzulinrezisztens vagy? Nálam szerencsére minden rendeben van, a clostit azért kaptam h egy kicsit "bedurrantsuk" a peteérést. Szerencsére már van egy 9 éves kisfiam, ezért reménykedek, h most is összejön, de már elmúltam 35 és 7 hónapja próbálkozunk. Szerintem az UH-ra szükség van, m ha túl stimulálnak cisztásodhatsz!
2010. jún. 2. 12:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nem várt napján erős pozitívat teszteltem, azóta már 3 hónapos a kislányom.

Szorítok, hogy sikerüljön minél előbb Neked is! Majd írd meg az eredményt!:o)

2010. jún. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!