Terhes vagyok? Lehetek így terhes
Figyelt kérdés
Szóval,18 éves vagyok, szűz. Nincs barátom, nem is volt, de egyik este kb egy 1,5 hónapja volt valami az egyik fiúval. Már be akarta tenni de nem engedtem neki, ami azt jelenti hozzáert a pénisze a vaginámhoz. Utánaolvastam hogy előváladéktól is teherbe lehet esni. Rá 9 napra, rendes időben, megjött. Most viszont rá egy hónapra késik, jelenleg 1,5 napja. Jelent ez valamit? Terhes lehetek, vagy nem?2017. dec. 6. 09:09
1/10 anonim válasza:
Kedves Tímea, elenyészően kicsi az esély arra, hogy terhes vagy. Ha ennyire aggódsz, vegyél egy tesztet, bármelyik kimutatja az 5-6 hetes terhességet.
3/10 anonim válasza:
Nyugi, így nem lehetsz terhes, de megnyugvásul csinálj egy terhességi tesztet! :)
4/10 anonim válasza:
Hogy lehet valakinek 18 évesen ennyi esze?!
5/10 Nagy.bettike21 válasza:
simán.. az egyik bnőm ugy lett terhes ( 3as ikrek) hogy elment az uszodába és a mellette úszó pasi felizgult és az előváladékból a spermium felúszott a méhébe (jó úszók!!)
6/10 anonim válasza:
Nagy Bettike .... ne hülyítsd már szegényt, ìgy nem lehet teherbe esni...
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel, hogy hogyha terhes lennék már a múlthónapban sem jött volna meg, ugye?
2017. dec. 6. 13:12
8/10 anonim válasza:
Uhhh...megválaszoltuk.
Nem vagy terhes.
De kifejezetten erre válaszolva: valószínűleg nem jött volna meg.
Ne paráztasd már magad!
Majd lesz, mikor parázhatsz, ha nem jött meg, vagy azért, mert majd gyereket és mégis megjön.
9/10 anonim válasza:
Van, akinek még megjön az első menzesz a fogantatás után, úgyhogy ez nem ezerszázalékos biztosíték. Ahhoz viszont nagyon fürge és céltudatos kiskatonák kellenek, hogy az előváladékból, behatolás nélkül felküzdjék magukat egy szűz nő petesejtjéig.:-)
10/10 p.szabina1223 válasza:
Nem vagy terhes. Szűz vagy. Tehát nem vagy terhes. Igen,lehet előváladéktól teherbe esni, de ahhoz be kellett volna hogy rakja neked. A késés az idegeskedéstől is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!