Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyivel nő így...

Szerintetek mennyivel nő így az esélye a babának? Mennyire bizakodhatunk?

Figyelt kérdés

2 éve szeretnék teherbe esni. Vagyis azt mondanám inkább, hogy azóta nem védekezünk és örültünk volna egy babának, de nem jött össze. Semmi különöset nem csináltunk eddig, akkor szeretkeztünk amikor kívántuk, nem volt benne semmi tervszerű. 3 hete elindítottunk egy meddőségi kivizsgálást, de még nem mindennek tudjuk az eredményét. Most úgy döntöttünk teljes gőzre kapcsolunk. Mérem a hőmet, kétnaponta leszünk együtt, szedem a vitaminokat a párommal együtt, rendeltem ovu teszteket a netről.

Mit gondoltok, mennyire legyek bizakodó, megtörténhet velünk is a csoda?

2010. jún. 1. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Nos nincs doktori diplomám, de szerintem:

Nehezen esel teherbe (ez eddig is tudtuk) vagy a párod spermája nem kifejeztten "aktív". Ebből kifolyólag 100 esetből te csupán 1-szer 2-szer esnél teherbe (csak kitalálom a számokat). De ha már 1000-szer próbálkoztok akkor 10-szer 20-szor. Szóval szerintem nyugodtan bizakodj, hogy lesz baba!

2010. jún. 1. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyan így voltam mint te. Nem csak az első kivizsgálás, de a harmadik sem tudta megmondani meddőségem okát.Kiskatona vizsgálaton is voltunk. Rengeteget költöttem tesztekre, fejből vágtam mindent ami praktika Végül tavaly derült ki pontosan hogy pajzsmirigy beteg vagyok, és pco-s.

Tehát TSH-t kell nézni,teljes hormont nem háziorvos vinni, nem nőgyógyászhoz vinni hanem ENDOKRINOLÓGUSHOZ!!! Végső megoldásként nála kötöttem ki (október) Februárban kiderítette a PCO-t. Most egy 6 hós gyönyörű kisfiam van akire 6 (!) éve vártunk!

Az ovulációs teszt nagyon hasznos kis találmány, főleg hogy már olcsóbban is hozzá lehet jutni, sokat fog segíteni hidd el, főleg hogy nem kell görcsölni, hanem tudom a tesztről mikor kell! :)

Sok sikert! Drukkolok nektek!

2010. jún. 2. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ha gondolod még próbáld ki az Aviva tornát, szerintem nagyon hasznos, sok jót lehet róla hallani.
2010. jún. 2. 08:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Sajnos vidéken lakunk, így aviva tornára nincs lehetőségem...
2010. jún. 2. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, könyv alapján is lehet csinálni a tornát. Nem kell órára járni, a könyv alapján is menni fog. Én is úgy csinálom, én is vidéki vagyok.
2010. jún. 3. 09:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudnál ajánlani könyvcímet, internetes linket, stb?
2010. jún. 3. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Írtam emailt, nézd meg, és ha érdekel, akkor válaszolj!
2010. jún. 4. 08:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Valami nem stimmel. Nem kaptam e-mailt. Légyszi próbáld meg mégegyszer, vagy írj ide. Köszi!
2010. jún. 4. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Olvastam az emailod, akkor minden rendben? Megkaptad?

Judit

2010. jún. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!