Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de az előző levélnél 2 alkalommal később vettem be (de még 12 órán belül). A párommal kb 3-4szer voltam együtt az egész hónapban és mivel nem szedtem pontosan nem hagytam hogy belém élvezzen. Azonban pont amikor meg kellett volna jönnie csak ilyen barnás folyás volt és ez volt 4 napig. Már az új levél 3. szeménél járok. Nem tudom, hogy teszteljek e holnap..Ha terhes lennék akkor már ki kellene mutatnia szerintem. Én arra gondoltam, hogy alig aludtam akkor amikor meg kellett volna jönnie és ez zavart szerintem be.
2017. dec. 4. 21:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem és negatív:) De akkor MITŐL volt ilyen a mestruációm? Olyan fura
2017. dec. 9. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Én mondtam hogy

Nem valószínű a terhesség

;)

Néha van ilyen ha sokat szresszelsz

2017. dec. 11. 07:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok, azért emeltem ki a kérdést, mert 26.-27én megjött, de ennyi is volt. 2 nap.

Nagyon aggódok. Azonban beteg voltam (láz, torokfájás) amikor megjött, lehet, hogy emiatt volt rossz? Mi van ha már 2 hónapos terhes vagyok?! Szerintetek teszteljek megint?

2018. jan. 4. 01:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy Terhes!!! Ha 2honapja terhes lennél már éreznéd! Megjött. Amig gyogyszert szedtem nekem is voltak ilyen honapok. Pedig én nem stresszelek. Volt hogy 1napig durvan vereztem masnap mar csak epphogy. Kov honapban meg rendesen.

Neaggodj. Nem vagy az. Amugy hány éves vagy??

2018. jan. 4. 08:04
 15/16 A kérdező kommentje:
17
2018. jan. 5. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez tényleg a gyógyszer miatt van. Belőlem is ömlik a vér az első napon, másnap reggel meg már alig van. Én is fél éve szedem kb.
2018. jan. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!