Van itt olyan aki úgy lett terhes, hogy menzes előtt alkalmanként 1-2 vagy akár 3 napot is barnázott?
Nekem mindig barnázással indul és zárul a menzeszem. Általában 1-2 napot barnázok előtte, aztán 3-4 nap rendes, piros vérzés, aztán 1-2 nap barnázás. Mikor hogy, így átlagosan 6-7 napig van vérzésem.
7 hónap alatt jött össze a kisfiunk, viszont a terhességem 5. hetében szintén barnáztam, így hormonpótlást kellett kapnom, de szerencsére minden rendben volt, már 7 éves a kisfiam.:)
Az első menstruációmtól 20 évig 28 napos ciklusokkal és 1-2 napos barnázással indult minden vérzésem. Annyira rendben volt, hogy nem is tudtam, hogy ez így nem teljesen normális.
Az első gyerek elsőre, a második harmadik próbálkozásra jött össze.
Az első szülés után csak a vérzés mennyisége változott meg, a második után viszont elmúlt a barnázás,2 napig brutális lett a mennyiség és már a peteérést is megérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!