Terhes lehetek?
nov.2an volt a mensim ciklusaim atlag hossza 24 nap,persze nagyon rendszertelen.ovulacios fajdalmam es tojasfeherje szeru nyakom volt 16an,a hom magasabb volt 0,2 vel mint elotte,szeretkeztunk is.en mara vartam h megjon,de nem jott meg,maskor 2-3 nappal elotte mar faj a hasam alul,es a derekam,amellem sose fajt mensikor.most egy hete azthittem megjon mert fajt a hasam az a biz.majdnem megjon erzes,de elmult.ma a mellem elkezdett fajni de a hasam es a derekem nem.es mar szegyellem de eleg eros feher folyasom van ami nem szokott lenni.nem szandekos baba projekt,van egy 8 honapos babam.ha jonne gy masik orulnenk es nem lenne semmi akadalya,de nem ez volt a cel mikor egyutt voltunk.
a mellem az elozo terhessegnel is ugyanott fajt es csak a jobb eleinte.nem hiszem h epp most sikerult be,de kerlek benneteket mondjatok el velemenyetek akar hasonlo tapasztalatot is,mert nem tudom mit higgyek.folyas mensi semmi es mellfajas.tanacstalan vagyok.ja es az elozo terhessegem hamar jott 2 szer sexeltunk gumi nelkul,az se volt szandekos de boldogok vagyunk es orulnek nagyon,ferjem is,hiu remenyeket nem szeretnek kelteni magamban.koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!