Tegnap elott volt nyulos a nyak utoljara azota szaraz vagyok es ma gorcsol a jobb petefeszkem. Szerintetek ma jo az idozites? Voltunk egyutt tegnapelott es az elott is ket nappal.
Ez a 4.probalkozos honap. 20.cn. vagyok, 30-36nap volt a ciklusom az elmult idoben.
Koszonom a valaszt!
Komolyan a neten kérdezed, mikor dugjatok a férjeddel?
Ezekből a görcsös akarásokból nem szokott hamar baba lenni.
Szexeljetek 2-3 naponta ahogy jól esik és ne vadidegen nők véleményének bevonásával. Sokkal hamarabb révbe érsz! Komolyan!
Csak akkor fogtok szexelni, ha mi azt mondjuk, hogy jó az időzítés?
Azért legyetek együtt, mert szeretnétek...
😕
Egyébként, ha tegnap volt ovud, akkor a tegnap előtti is betalálhatod../ nekem így volt, ovukor eljuaztam, de előtte még együtt voltunk egy nappal.. És terhes lettem, előtte való hónapokban 2-3 naponta együtt voltunk, ovu körül is ebből kifolyólag, hónapokig nem jött össze.../
Irtam h 2 naponta vagyunk egyutt,es nem csak ilyenkor,de azt gondoltam van aki tapasztaltabb pl lh teszteles miatt es tudja hogy kb a nyak es a gorcs korul mikor van peteeres.
Kosz a leszologatast,franko tanacs amit adtal ;)
Ennél többet nem lehet írni mindenkinél más. Nekem egyszerre szúrkál azzal amikor a nyák jó..
25 napos ciklussala 11. Napon van mindig...
Nem látunk veléd..
Ha 2 naponta együtt vagytok akkor ugye nem értettem a kérdést, nincs olyan, hogy nem vagytok együtt amikor "kell" hiszen 72 h életképesek a spermiumok
Tapasztalat, hogy a rágörcsölés gátolja a teherbeesést.
Lásd : elutaztam ovukor, tehát abban a hónapban maximàlissn elengedtem a rémát... Mègis akkor jött összr.
Egyébkènt egyszerűen fusztrálóak nekem ezek a konkrét szexuális életre vonarkozó kérdések, hogy idegenek fejtegetik jókor-e
unokatesóm csak mensi 3. Napján tudott teherbbeesni.. Nem egy gyakori eset, tuti innen nem javasolnád.. Pedig 3 at hoztak így össze
Minden nő teste más.
Plusz a fő kérdés, h. Az apajelölt is rendben van-e
2.
Koszonom a valaszokat,foleg annak aki tenyleg segitseget adott a sajat ciklus alapjan :)
Igazabol tenyleg a tapasztalatok erdekelnek higy kinel hogyan szokott ez a ket dolog osszefuggeni. (Nyak es ovu fajdalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!