Előfordult már valakivel, hogy missed ab után már nem jött meg az első mensije, mert egyből terhes maradt?
Figyelt kérdés
Ha igen, minden rendben volt mar ezzel a terhesseggel?2010. jún. 1. 20:14
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem sajnos olyan volt, hogy nem jött meg rögtön, hanem 2x 28 napot várt, egy alkalmat kihagyott a szervezetem.
3/4 év múlva estem újra teherbe, most 39 hetes vagyok:)
Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Szia.
Én(mi) így jártunk,várni szerettünk volna,hogy erősödjön a szervezetem.Nem védekeztünk,gondolva nem jön össze,persze ilyenkor egyből sikerült,de sajnos ő sem maradt meg.Ez még tavaly októberben volt.
azóta kivizsgáltak,nem találtak semmit.Ismét próbálkozhatunk már 2 hónapja,de eddig semmi eredménye.:(
De hátha neked több szerencséd lesz!
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2010. jún. 2. 18:32
4/5 anonim válasza:
Nálam így volt, és minden rendben ment.
5/5 A kérdező kommentje:
Hu, koszi a valaszt! Ez megnyugtato. Meg nem hallottam ilyenrol. Gratulalok! :-)
2010. jún. 4. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!