Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ennyire gyakori, hogy...

Tényleg ennyire gyakori, hogy nem sikerül sok nőnek teherbe esnie vagy inkább azért olvasni erről sokat, mert akinek sikerül az nem tesz fel itt kérdést, mivel sikerült?! Mármint értitek.

Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Valóban gyakori.. Nálunk 5 év után kopogtatott a gólya, végig próbálkoztunk a férjemmel. Voltam kivizsgáláson is, ahol kiderült, a progeszteron rettentő kevés, próbálták beállítani a ciklusomat is, de mind hiába. Egy év pihenés után pedig egyszer csak két csíkosat teszteltem. :)

7hkm

2017. nov. 30. 18:31
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos nagyon gyakori. A meddőségi klinikák csurig vannak. Mi most készülünk a második lombikunkra, 23 éves vagyok... sajnos más esélyünk nincsen.
2017. nov. 30. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Az én környezetembe 2 pár van akik küzdenek ezzel. Én inkább itt és egyéb fórumokon olvastam sok problémát. Nekünk elsőre összejött, amin meg is lepődtem, mivel 6 éve vagyunk együtt a párommal és megszakítással védekeztünk sose volt semmi. Elhatároztuk, hogy na akkor jöhet a baba és jött :-) bár én nem görcsöltem rá. Nem hőmérőztem semmi. Tudtam mikor van peteérésem és elkeztem szedni a femibion 0át. Aztán két csíkos lett a tesztem. 9hkm :-)
2017. nov. 30. 21:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen a köszönöm a válaszokat. Nálunk a családban van 2 pár akiknek nehezebben jött össze, de az ismerőseim között azért szerencsére néhány hónap alatt sikerült. Csak elég sokat hallok erről, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával.
2017. dec. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!