Ez lehet halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam és most csináltam ezt a tesztet. X epil. Remélem engem nem vér át mint itt sok mindenkit.
Előre is köszönöm a választ.
2017. nov. 26. 16:38
11/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok annak akinek sikerült a baba. Hát már nagyon várjuk a reggelt hogy kiderüljön. Köszönöm a drukkokat.
2017. nov. 26. 19:06
14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok. Sajnos a reggeli is ugyan olyan lett! Úgy látszik engem is becsapott az x-epil teszt. Most várok hogy ha nem jön meg akkor 2 nap múlva tesztelek. 28-30 napos a menzim hát most vagyok a 29.dik napon majd kiderül. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
2017. nov. 27. 08:50
15/19 anonim válasza:
Ha nem jön meg, javaslom a clearblue digitalt! Nagyon jó.
16/19 anonim válasza:
Vagy vegyel facelle-t a Rossmannban. Olcso os viszonylag jo. Szoritok!
Valamelyik elozo voltam, aki megszivta az e-epillel.
18/19 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg de eléggé szurkál a hasamallja. Holnap veszek tesztet és péntek reggel írok hogy mi lett végül.
2017. nov. 29. 18:18
19/19 anonim válasza:
Nem is teszteltel azota? Hogy birtad ki? Szoritok!! Utolso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!