Tegnap előtt Corax Be Sural Direct terhességi teszt szemmel láthatóan pozitív lett, viszont másik két tesztem meg negatív másnap késő délután?
Az egyik negatív teszt Facelle volt, a másik pedig Bionexia.
Ma kellett volna nem meg jönnie, nem is jött meg, de ez nem jelenti azt, hogy esetleg később nem fog megjönni. Bár tüneteim vannak ugyan, de ez lehet mensi tünet is. Inkább az a furcsa, hogy szinte egész nap hányingerem van, és rossz a közérzetem.
Igazság szerint csak arra lennék kíváncsi, hogy a Corax tesztek mennyire megbízhatóak, és szerintetek a másik kettő meg miért lett negatív.
Gondolom a negatívos tesztek nem annyira érzékenyek.
Továbbá a tesztet reggel kell csinálni, a nem várt napja körül meg főleg, mert olyankor magas a HCG szint.
Gratulálok!
Köszike aranyosak vagytok. Egyáltalán nem gondolok rá, mert már annyiszor csalódtam, hogy nem is bízok semmiben. Legjobb tudomásom szerint a Bionexia 20 - as érzékenységű, míg a Facelle, tán 25 - ös. A Corax is 20 -as érzékenységű. Éppen ezért nem értem, hogy egyik 20 - as érzékenységű kimutatja, a másik meg nem.
Ha esetleg megjön, akkor is jelzek, azért köszönöm a szurkolást. Két éve küzdünk.
szia,
szívből kívánom, hogy a visszajelzésed egy nagy + jel legyen!!
Ági
Ez a tesz életem legnagyobb átverése volt!Nekem is tiltólistán van.
Kívánom neked,hogy + legyen!
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!