Előforduhat, hogy a One Step terhességi teszt a várható mensi után 6. napon délután negatívot mutat annak ellenére, hogy valószínűleg terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 09:02
1/6 anonim válasza:
elég kicsi rá az esély. talán akkor ha elszámoltad magad és később történt a fogamzás
2/6 anonim válasza:
Hát vagy késői ovud volt vagy nem vagy terhes:S
A One Step teszt pedíg szuper nekem sosem hazudott.
Nem adott álpozitívat és amikor negát mutatott akkor nem voltam terhes.
Ez a teszt nekem a nemvárt napján már pozi volt,mikor terhes lettem.
3/6 anonim válasza:
Én nem tudom már mi a frankó..amikor babás lettem csináltam vateráról rendelt one step tízes tesztet..nega volt..hamar ellőttem őket ..szinte két óránként teszteltem mert éreztem, hogy hazudik a teszt..másnap reggel megint egy teszt one step..és ugyanakkor egy gyógyszertári qupido..mindkettő nega lett..na akkor már bedühödtem és elrohantam a rosmannba vettem olcsó facelle tesztet..az meg azonnal pozit mutatott..pedig az 25-ös érzékenységű..vártam két napot és ismét one step akkor már az is mutatta de nem túl erősen.
4/6 anonim válasza:
Én a DM-ben és Rossmannban kapható One Step tesztre gondoltam!Nekem az nem hazudott soha.
Vaterásat sose rendeltem.
6 nap késéssel délutáni pisiből is mutatnia kéne.
Vagy tényleg késöbb fogant a babó.
5/6 anonim válasza:
első vagyok. nekem a vaterás nem hazudott. szintén nem várt napján egyértelmű + lett. amikor - volt, az is egyértelmű volt.
6/6 anonim válasza:
Na terhes vagy?(mert azt írtad,valószínú)
36 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!