Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a korai terhesség jele?

Lehet a korai terhesség jele?

Figyelt kérdés

2 napja le szakad a derekam, és émelygek is.

Okt.9-én megjött, volt egy szép ciklusom, szép peteéréses hôgörbe, szex az aktív napokon. Aztán

Nov 6- megjött, de a hőgörbe tök egyenes, 1-2 két tizedes eltéréssel.

Most a nov 6-ával indult,19-ik ciklusnapon nagyon.

Átlag 28 naposak a ciklusom.

2017. nov. 24. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendesen menstruáltál nov.6-tól?Mert akkor nagyjából most,a napokban van/volt a peteérésed.De akkor hogy lehetnél terhes?Bocsánat,ha valamit félreértettem.:)
2017. nov. 24. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:

A hőgörbe semmit se mutat érte a ciklusra :S

Azért is fura ez, mert egyre erősebb a hányinger (még szerencsémre nem érte el azt az inger küszöböt hogy hányjak) a heteken is fáj, és görcsölget a méhen.

---

Anyukám menstruált velem az első hónapban, azért is vállalok azon hogy ez most mi a szösz?

2017. nov. 24. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor tesztelj egyet.Ha már tüneteid vannak,tegyük fel,hogy azok,akkor már egyértelműen kimutatja a teszt is.

Egyébként,most,hogy mondod,anyukám is menstruált a terhessége alatt.:)

2017. nov. 24. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Bnom is "menstrualt" első par hónapban. Neki is a ciklus 2.heteben lett pozi a tesztje (igazából persze az a hatodik-hetedik het volt, csak ugye o azt hitte menstrualt meg1szer) ha igazan menstrualtal akkor viszont eleg valoszinutlen.. Akkor sajna gyomorrontás lesz a hányinger v pszichés. Sztem is tesztelj.. Ennyit meger.
2017. nov. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!