Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Extrém halvány pozitív?...

Extrém halvány pozitív? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

Időn belül három percben nem láttam semit vagyis negatív volt. Nem dobtam ki a tesztet .de elmentem itthonról és most nézve halvány rózsaszín második csík van rajta.

2017. nov. 24. 16:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Ezen nincs masodik csik. A halvany pozi az foton is latszik halvanyan.
2017. nov. 24. 20:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Hogy mikor kéne meg jöjjön nem tudjuk az orvossal együtt. Utolsó havim 09.09. Kicsit meg borult a hormon de már jól haladunk a vissza állításában .fél éve volt missed ab műtétem .De még késő délután csináltam másik tesztet és tök negatív időn belül és kívül.

Köszi a válaszokat.

2017. nov. 24. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Csinálj 2 nap múlva reggeliből.
2017. nov. 24. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Negatív. De miért kell szétszedni a tesztet? Ha pozitív lesz egyértelmű lesz majd és nem kellpraktika, hogy lásd a második csíkot.
2017. nov. 26. 08:21
 15/20 A kérdező kommentje:

De utolsó válaszoló neked fáj hogy szét szedtem??? Pl azért mert nem jól láttam szét szedve teljességében látható volt.

Bár ennyi gondom bajom lenne!

2017. nov. 27. 13:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Vegul akkor negatív lett?
2017. nov. 28. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy fáj neki, de magadat csapod be ha szetszedve csíkot látsz, ugyanis szétszedve a reagens is látszódhat. Szóval butaság szerintem is.
2017. nov. 28. 17:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy negatív e mert azóta nem teszteltem.várom hogy meg jön e.
2017. nov. 29. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett.
2017. nov. 29. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki kérdezte miért szeded szét. Ha zavar a kazetta vegyél olyan tesztet ami nem olyan, ha kazettásat veszed és nem látod úgy a második csíkot akkor az negatív. Ha halvány is lesz akkor is jól látható lesz úgy is. Ha pozitív lesz nem kell trü hogy el tud dönteni pozitív e vagy sem. Most várom a negyedik babám nem egy teszt fordult meg a kezeim között.
2017. nov. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!