Mit tegyek (tehetek) annak érdekében hogy teljesen rendben menjen a terhességem és egézséges babám legyen?
Szia! Én a Flavon Kids-re esküszöm, a lahatő legjobb vitaminkészítmény. Én terhesvitamin helyett azt szedtem és még a doki is csodálkozott, hogy ilyen tökéletes vérképe és eredményei senkinek sem szoktak lenni.
Emellett pozitív gondolkodás! Csak a szépre, jóra gondolj és arra, hogy most minden tökéletes lesz! Sok sikert!
Mindennél fontosabb a lelki ráhangolódás, a pároddal való tökéletes összhang, az, hogy a babáért hajlandó légy letenni például a munkát és figyelmed elsősorban csak őrá összpontosulhasson.
Ezek mellé jöhet az egészséges étkezés, táplálékkiegésztő vitaminok.
Szia! Nekem a doki elevitet és folsavat javasolt. Kideritették, hogy miért vesztettétek el a kisbabátokat?
Nekem már több missed ab-m volt és csak idén derült ki, hogy az egyik hormonom nem jól működik. Ennek szerintem járjatok utána. Emellett valóban kell a pozitiv gondolkodás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!