Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek (tehetek) annak...

Mit tegyek (tehetek) annak érdekében hogy teljesen rendben menjen a terhességem és egézséges babám legyen?

Figyelt kérdés
június 18.-án volt egy missed AB-m.(elhalt a terhességem a 6.héten)és szeretnénk ismét próbálkozni.pl.:mit szedjek,..stb köszi előre is a válaszotokat
2008. okt. 23. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a Flavon Kids-re esküszöm, a lahatő legjobb vitaminkészítmény. Én terhesvitamin helyett azt szedtem és még a doki is csodálkozott, hogy ilyen tökéletes vérképe és eredményei senkinek sem szoktak lenni.

Emellett pozitív gondolkodás! Csak a szépre, jóra gondolj és arra, hogy most minden tökéletes lesz! Sok sikert!

2008. okt. 23. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindennél fontosabb a lelki ráhangolódás, a pároddal való tökéletes összhang, az, hogy a babáért hajlandó légy letenni például a munkát és figyelmed elsősorban csak őrá összpontosulhasson.

Ezek mellé jöhet az egészséges étkezés, táplálékkiegésztő vitaminok.

2008. okt. 23. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a doki elevitet és folsavat javasolt. Kideritették, hogy miért vesztettétek el a kisbabátokat?

Nekem már több missed ab-m volt és csak idén derült ki, hogy az egyik hormonom nem jól működik. Ennek szerintem járjatok utána. Emellett valóban kell a pozitiv gondolkodás!!!

2008. okt. 24. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!sajnos estem egy nagyon nagyot!és nagyon megütöttem a medencém és a fenekem,és rá két napra elöntött a vér:(((
2008. okt. 24. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, de talán jobb így. Azt mondják, ha egy baba egészséges, akkor az anyuka a lépcsőn is legurulhat, nem lesz baja. A következő babával biztosan minden rendben lesz, légy pozitív, nagyon szurkolok! Sok boldogságot!
2008. okt. 25. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!