Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 nappal a nemvárt előtti...

Renata0112 kérdése:

3 nappal a nemvárt előtti tünetek, van esélyem a terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerencsemre pont tuszorepedeskor voltam ultrahangon szoval a doki azonnali egyuttletre “utasitott”.a peteeresem egy hetet kesett a megszokott 14-16 naphoz kepest ezert a mensire is ra kell szamolni ugyanannyit allitolag.csutortokon kellene megjonnie.a hasam napok óta szurkàl,puffad,állandóan álmos vagyok,hirtelen pár percre elszédülök,hason ugy tudok aludni csak ha a melleimnél kipárnázom,a szivem csak úgy kalapàl,tegnap este hánytam is.pisilni is sürűbben járok.holnap reggel tesztelnék de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!köszi mindenkinek!

2017. nov. 20. 16:36
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Sziasztok! Babát tervezünk párommal már 4honapja. Még 3nap van vissza a nemvartig de már 2napja erősen hanyingerem van oklendezek a nyers hús tol valamint a cigi füst szagatol is emelygek mára már nagyon fáradtnak érzem magam. A hasam szurkal néha és huzodast érzek. Multhavi menstruációm nem rendesen volt meg. 2naoot vereztem utanna 3nao barnás volt majd 4naoin kis vér volt de el is múlt pár óra alatt teszteltem utanna de negatív lett. Azóta nem teszteltem hisz van még 3napom mensiig. Szerintetek sikerülhetett a baba?
2020. dec. 17. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!