Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 nappal a nemvárt előtti...

Renata0112 kérdése:

3 nappal a nemvárt előtti tünetek, van esélyem a terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerencsemre pont tuszorepedeskor voltam ultrahangon szoval a doki azonnali egyuttletre “utasitott”.a peteeresem egy hetet kesett a megszokott 14-16 naphoz kepest ezert a mensire is ra kell szamolni ugyanannyit allitolag.csutortokon kellene megjonnie.a hasam napok óta szurkàl,puffad,állandóan álmos vagyok,hirtelen pár percre elszédülök,hason ugy tudok aludni csak ha a melleimnél kipárnázom,a szivem csak úgy kalapàl,tegnap este hánytam is.pisilni is sürűbben járok.holnap reggel tesztelnék de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!köszi mindenkinek!

2017. nov. 20. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom fotozni, mert nem làtszik képen.Lehet szellemcsikos volt a tegnapi.
2017. nov. 24. 05:43
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

5 perces kép.Nem tudom làtszik e ezen halvànyan.

2017. nov. 24. 06:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez is eleg halvany par nap es biztos megerosodik a csik  En nem teszteltem ma inkabb varok jovo het kozepeig!
2017. nov. 25. 18:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem megjött😣 sajnos.Veled mi a helyzet?
2017. nov. 26. 23:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem 5. napja hogy késik,tegnapi 25-os teszt negativat mutatott igaz nem a reggeli vizeletbol.en ameddig nem jon meg,remenykedem,jovo heten megyek vissza a dokihoz a vereredmenyemmel,remenykedem hogy baba van :) sajnalom hogy neked megjott,fel a fejjel,
2017. nov. 27. 10:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Deukkolok neked😁
2017. nov. 29. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Remélem Baba.Mi van veled?
2017. dec. 2. 23:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg elment a baba mert mar volt egy vetelesem es ugyanez volt megint.csutortokon megyek a dokihoz kivancsi vagyok mit mond. 😖
2017. dec. 3. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nem volt pozi teszted honnan veszed hogy terhes voltál?! Egy sima menzesz is lehet bármikor kicsit más, eltérő mint az eddigiek. Simán lehet hogy ez most egy erősebb ciklus, erős premens tünetekkel.
2017. dec. 3. 17:52
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem minden menstruacio egy kinszenvedes de azert fel tenyernyi darabok sosem potyogtak belolem csak mikor elveteltem..de termeszetesen nem vagyok orvos,majd csutortokon okosabb leszek
2017. dec. 4. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!